„Turime būti realistai.“ Butusovas skelbia, kas nutiko (Video)  ()

Padėtis visuose frontuose Ukrainoje yra nepaprastai sunki.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Savo interviu Alionai Kurbanovai Jurijus Butusovas pirmiausia sakė, kad padėtis visuose frontuose Ukrainoje yra nepaprastai sunki. Po to karo žurnalistas komentavo mobilizacijos įstatymą, pabrėždamas, kad šiuo ir kai kuriais kitais klausimais ukrainiečiai nuo rusų atsilieka vienu žingsniu, o tai yra labai blogai.

Jurijaus Butusovo interviu galite rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Donbasas, Charkivas ir tai dar ne viskas. Ukrainos žurnalistas atvirai kalbėjo apie tai, kas dabar vyksta fronte ir su kokiais tikslais susiduria Rusijos okupantai: „Pirmas dalykas, į kurį reikia atkreipti dėmesį, yra tai, kad turime būti realistai. Rusija tikrai turi taktinę iniciatyvą visoje fronto linijoje, ir tai tiesa. Antra, akivaizdu, ir aš ne kartą apie tai rašiau, kad pagrindinė priešo pastangų kryptis yra Donbasas. Pirmiausia Rusijai reikia Donbaso, o dabar jiems taip pat reikia Charkivo srities, kad galėtų judėti fronte, ir jiems reikia Zaporižios srities, nes jie ją įtraukė į Rusijos Federaciją, kaip ir Donbasą įtraukė“.

[EU+mažiausia kaina istorijoje!] Būtinas daiktas meistraujantiems. Su 2 baterijomis ir stulbinamos kainos aukščiausios kokybės 21V „Geevorks“ kampinis šlifuoklis
8657 2

Mažiausia fiksuota kaina!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Tai dabar rusams politinio prestižo klausimas ir politinis tikslas Nr. 1 – užgrobti Donbasą ir visą Zaporižios sritį, tai yra, jie turi tai padaryti dabar ir tam sutelks visas pastangas. Tai kaip ir buvo Rusijos armijos prioritetas, taip ir išliko pagrindiniu prioritetu“, – apie rusų ketinimus perspėjo Jurijus Butusovas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(13)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: