„Iš kito Rusijos galo.“ Putinas surinko naują armiją (Foto)  (1)

Nauji kariai į frontą atkeliaus iš kito Rusijos galo.



© Technika i Maszyny (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=SDIuwEELu3g

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putinas surinko naują armiją. Ukrainos žvalgyba praneša apie naujus Rusijos vadovybės veiksmus, kurie, siekdami kompensuoti nuostolius, nusprendė pasitelkti karinius dalinius, kurie iki šiol nedalyvavo puolime prieš Ukrainą. Nauji kariai į frontą atkeliaus iš kito Rusijos galo.

„Siekdama papildyti Rusijos okupacines pajėgas dėl patirtų nuostolių per karo veiksmus Ukrainoje, taip pat sukomplektuoti naujus karinius dalinius, Maskva siunčia Rusijos Ramiojo vandenyno laivyno karius, taip pat 11-osios oro pajėgų ir oro gynybos pajėgų karius“, – rašo GUR.

[Vokietija!] Už mažiausias kainas puikios kokybės „KKmoon“ lazeriniai nivelyrai: 16 linijų, 2 baterijos, pulteliai ir net APP - fantastiški daiktai remonto ir statybų darbams
2120 1

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Labai gausios pakuotės - papildomi priedai, laikikliai, stovai + 2 baterijos!

16 linijų, žalios spalvos 532nm lazeriai

Valdomi su mygtukais, pulteliu ir APP

Išsamiau

Ukrainiečiai priduria, kad tokios formacijos iki šiol tiesiogiai nedalyvavo jų šalies puolime ir vietoj to, kad vyktų į Siriją, dabar vyks į frontą Ukrainoje. Iš pradžių tai bus 2 tūkst. karių iš Primorsko krašto ir Kamčiatkos, t.y. iš kito Rusijos galo.

„Dar 400 karių iš Chabarovsko teritorijoje dislokuotų 11-osios oro pajėgų ir Oro gynybos armijos karinių dalinių užpildys skyles Rusijos 155-osios ir 40-osios karinio jūrų laivyno brigadose, kurios kovoja prieš Ukrainą ir dėl didžiulių nuostolių patiria karių trūkumą“ – priduria Kyjivas.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(20)
(-11)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: