Nutekintas slaptas dokumentas. Ką iš tikrųjų pradeda Rusija  ()

Kremlius ragina surengti „puolamąją operaciją“ prieš Rusijos Federacijai „nedraugiškas“ šalis.



© kremlin (stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=facLNMHh7Ao&t=1357s

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremlius nori sukurti naują pasaulinę tvarką, kurioje nebūtų JAV dominavimo. Kartu jis mano, kad karas Ukrainoje yra esminis jų užsienio politikos veiksnys.

Balandžio 17 d., „The Washington Post“ žurnalistai paskelbė straipsnį apie slaptą dokumento „Rusijos Federacijos užsienio politikos koncepcija“ papildymą.

Jame teigiama, kad Kremlius ragina surengti „puolamąją operaciją“ prieš Rusijos Federacijai „nedraugiškas“ šalis.

Operacija apima informacinę kampaniją prieš karinę-politinę ir prekybos-ekonominę sferas. Kremlius nori rasti silpnąsias „nedraugiškų šalių“ vietas, kad susilpnintų „priešą“.

[Vokietija!] Tik 34€ ištraukiama sodo žarnos ritė su reguliuojamu 7 funkcijų purkštuvo antgaliu. Paskutiniai vienetai
4388 5

Nuostabiai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Labai gera kokybė ir panaudojimo galimybės

Išsamiau

Šį dokumentą galima pavadinti „hibridiniu Rusijos Federacijos karu“ prieš Vakarus. Slaptoji dokumento dalis datuota 2023 m. balandžio 11 d. Jame kalbama apie JAV, kuri vadovauja Rusijos Federacijai „nedraugiškų“ šalių koalicijai.

Būsimoji pasaulio tvarka priklauso nuo karo Ukrainoje, rašoma dokumente. Ekspertai įsitikinę, kad Rusijos armijos pergalė Ukrainoje leis autoritarinėms valstybėms ateityje diktuoti savo valią likusiam pasauliui.

Tačiau pagrindiniame dokumente, kurį V. Putinas pasirašė 2023 m. kovo 31 d., formuluotės yra švelnesnės ir ne tokios „grubios“.

Rusijos užsienio reikalų ministerija nekomentuoja slapto pagrindinio dokumento papildymo. Jie tik pasakė, kad Kremlius iš pradžių Vakarams leido suprasti, kad jie neleis, kad kiltų agresija prieš Rusijos Federaciją.

 

Slaptąją dokumento dalį tariamai sukūrė Maskvos NVS instituto mokslininkai.

Dokumente taip pat siūloma supriešinti JAV ir Kiniją dėl ginčo dėl Taivano. Šis konfliktas dar labiau padės priartinti Maskvą prie Pekino.

Vakarų politologai ir politikai įsitikinę, kad per pastaruosius dvejus metus Kremlius suaktyvino propagandinę kampaniją, kuria siekiama sumenkinti paramą Ukrainai. Azijos, Afrikos, Artimųjų Rytų ir Lotynų Amerikos šalys jau naudojasi Kremliaus dezinformacija.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(29)
(-24)

Komentarai ()

Susijusios žymos: