„Neatmetu galimybės...“ Skrido į Džankojų. „Kažkas pažangesnio“  ()

„Turbūt jomis negalėtume smogti”.


Asociatyvus pav.
Asociatyvus pav.
© Vilkasss (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/illustrations/ai-generated-missile-flight-8697466/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Net jei gautume ilgojo nuotolio vakarietiško tipo raketų, greičiausiai negalėtume jomis smogti kariniams taikiniams Rusijos Federacijos teritorijoje, todėl Ukrainai svarbu turėti savo ginklų, net jei tai būtų modernizuotos sovietinės raketos“, – pasakė karo ir politikos apžvalgininkas Oleksandras Kovalenko interviu pokalbių laidai „Govorit velikij Lviv“.

Galima paimti sovietinę raketą ir pakeisti tas dalis, kurios yra morališkai ir techniškai pasenusios. Bendra raketų koncepcija išlieka nepakitusi: raketa yra raketa. Reikia pakeisti tam tikras dalis, sumažinti ar padidinti vieno ar kito komponento svorį, kažką padidinti, pavyzdžiui, kovinę galvutę, kad ji būtų galingesnė, arba pakeisti variklį kažkuo modernesniu. Niekada nesakome, kad jei ginklas senas, jo neįmanoma modernizuoti. Svarbiausia – tinkamos technologijos, kurias galima integruoti į techniką. Neatmetu galimybės, kad į Džankojų galėjo nuskristi kažkas iš tokio patobulinto sovietinio „paveldo“, – pasakė karo apžvalgininkas, kaip būtų galima iš dalies kompensuoti vakarietiškų ginklų trūkumą.

[EU+Kuponai] „Outdoor Riding Sale“! Net iki 500€ pigiau nei Lietuvoje el. paspirtukai ir el. dviračiai - ribotas kiekis
3556 4

„Outdoor Riding Sale“ išpardavimas!

Specialūs kuponai

Iš Europos sandėlių

1 metų garantijos

1) „Kukirin M4“ - 500W, 48V 12,5Ah el. paspirtukas

2) „JOYOR S5“ (ABE) - 500W, 48V 13Ah el. paspirtukas

3) „PVY Z20 Pro“ - 500W sulankstomas el. dviratis

4) „FAFREES F20 Pro“ - sulankstomas 250W el. dviratis

Išsamiau

Kartu Oleksandras Kovalenko paaiškino, kodėl Ukrainos kariuomenei gali prireikti sovietinių modernizuotų raketų: „Jei iš Vakarų gautume, pavyzdžiui, kas mėnesį po kokį nors operatyvinių-taktinių raketinių sistemų komponentą (tas pačias ATACMS), negalėtume jomis smogti į pačią Rusijos Federacijos teritoriją, o tik į laikinai okupuotas teritorijas. Turėdami savo ginkluotę, mes galime tokiu būdu smogti į Rusijos Federacijos teritoriją (net jei tai būtų modernizuota raketa). Mano nuomone, tai nebloga alternatyva padaryti įtaką okupacinei Rusijai.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(89)
(2)
(87)

Komentarai ()