„Putinas bus priverstas atidaryti antrąjį frontą.“ RSK ruošia „staigmeną“  ()

Pasak savanorio šaukiniu Mohyla, „įsiveržimo“ į Belgorodo sritį metu priešo armija pradėjo aktyviai naudoti įvairius ginklus ir niokoti savo pačių gyvenvietes.


RSK kariai
RSK kariai
© ArmyInform (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:%D0%A0%D0%94%D0%9A.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo mėnesį Rusijos savanorių korpuso (RSK) kovotojai trečią kartą kirto Rusijos ir Ukrainos sieną įžengė į Belgorodo sritį. Tąkart su savimi turėjo daugiau technikos, tad atakuoti pavyko iš karto keliomis kryptimis. Kariškiai „YouTube“ kanale „Ukrainian Witness“ įvardijo pagrindinį tokių reidų tikslą.

Anot kario šaukiniu Mohyla, buvo priimtas sprendimas vėl įžengti į Rusijos regionus, kad reidas būtų dar didesnis. Tokie „išsiveržimai“ turi pagrindinį tikslą, kurį jis paaiškino plačiau.

[Vokietija!] Tik 34€ ištraukiama sodo žarnos ritė su reguliuojamu 7 funkcijų purkštuvo antgaliu. Paskutiniai vienetai
4716 5

Nuostabiai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Labai gera kokybė ir panaudojimo galimybės

Išsamiau

„Šį kartą veikėme didesniu mastu, atakavome iš kelių pusių, naudojome savo šarvuočius. Mūsų reidų tikslas tiek tada, tiek dabar išlieka antrojo fronto atidarymas: Putinas bus priverstas pradėti perkelti kariuomenę iš tų Ukrainos fronto krypčių, kur mums sunku“, – sakė Mohyla.

Tokia taktika jau atnešė tam tikrą rezultatą, nes už Belgorodo miesto dislokuota maždaug 30 vienetų Rusijos sunkiosios technikos ir beveik 4000 karių. Anot RSK kovotojo, jie ten galėjo būti perkelti iš okupuotos Luhansko srities dalies.

 

Savanoriai prisimena, kad Rusijos pajėgos smogė naikintuvais ir artilerija. Bet jos visiškai nekreipė dėmesio į tai, kad naikina savo gyvenvietes.

Anot kovotojo šaukiniu Grave, nepaisant pagrindinio tikslo – antrojo fronto Rusijos teritorijoje, jie ruošia staigmeną priešui.

„Mes kaupsime pajėgas ir pasirūpinsime, kad Putinas būtų priverstas atidaryti antrąjį frontą: Kaliningrade, Kursko srityje, Padniestrėje“, – apibendrino savanoris.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(0)
(40)

Komentarai ()