[ŽT] F-16 Ukrainos danguje. Belgija nustebino atsakymu  ()

F-16 gali padėti Ukrainai apginti savo dangų. Ukraina galės šiais naikintuvais numušinėti sparnuotąsias raketas ir lėktuvus, kurie mėto sklendžiančias bombas.



© https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:F-16A/B_Fighting_Falcon_(Royal_Danish_Air_Force)#/media/File:E-605_F-16AM_Fighting_Falcon_Esk727_AF_Denmark_Kleine_Brogel_2007_P1020193_(50852055213).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmieji F-16 su apmokytais ukrainiečių pilotais Ukrainoje gali pasirodyti jau vasaros pradžioje, teigia Belgijos ministras pirmininkas Alexanderis De Croo.

Jis pabrėžė, kad šie naikintuvai turi priešlėktuvinių pajėgumų. „Ir čia Belgija vaidina labai svarbų vaidmenį, nes būtent mes pasirūpiname, kad Ukrainos pilotai būtų apmokyti. Pirmieji orlaiviai su apmokytais pilotais turėtų atvykti dar prieš vasarą“, – sakė de Croo.

[Vokietija!] Puikios kokybės pripučiamos „Lixada“ SUP irklentės smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video)
2786

Ypatingai geros kainos

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

F-16 Ukrainoje turės daug darbo, kuris priklauso nuo ginkluotės, kuri šiems naikintuvams bus rasta. Jie gins Ukrainos dangų nuo dronų, sparnuotųjų raketų ir rusų lėktuvų. Jie taip pat numušinės lėktuvus, kurie atskris mėtyti bombų. Sklendžiančios bombos įprastai numetamos 70 km atstumu iki taikinio – F-16 priešą gali pastebėti ir atakuoti iš toliau. Be to, šie naikintuvai atakuos ir antžeminius taikinius. Kai kurie ekspertai teigia, kad F-16 gali dalyvauti ir nelegalaus Krymo tilto sunaikinimo operacijoje.

(230)
(6)
(224)

Komentarai ()