Į žemę rėžėsi Rusijos bombonešis. „Pirmas toks nuo karo pradžios.“ Skelbiamos pirmos detalės (Foto, Video)  (1)

Šis Tu-22M3 į pietinius Ukrainos miestus naktį paleido sparnuotąsias raketas Ch-22. Gali būti, kad jam smogė Ukrainos pajėgos.



© Vitaly V. Kuzmin (CC BY-SA 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Tupolev_Tu-22M3.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Balandžio 19-osios rytą Rusijos Stavropolio teritorijoje sudužo strateginis raketnešis-bombonešis Tu-22M3. Tai įvyko po Rusijos raketų atakos prieš Ukrainą. Manoma, kad lėktuvui smogė Ukrainos gynybos pajėgos, skelbia obozrevatel.com.

Vietos gyventojai apie lėktuvo katastrofą pranešė paskelbdami nuotraukas ir vaizdo įrašus. Rusijos valdžia tvirtina, kad pilotai išgyveno, o aukų neva nėra.

[Vokietija!] Už mažiausias kainas puikios kokybės „KKmoon“ lazeriniai nivelyrai: 16 linijų, 2 baterijos, pulteliai ir net APP - fantastiški daiktai remonto ir statybų darbams
2278 1

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Labai gausios pakuotės - papildomi priedai, laikikliai, stovai + 2 baterijos!

16 linijų, žalios spalvos 532nm lazeriai

Valdomi su mygtukais, pulteliu ir APP

Išsamiau

„Rasti du pilotai iš Stavropolio srityje sudužusio lėktuvo, jie gyvi“, – sakė Stavropolio gubernatorius Vladimiras Vladimirovas.

 

Šis Tu-22M3 į pietinius Ukrainos miestus naktį paleido sparnuotąsias raketas Ch-22. Gali būti, kad jam smogė Ukrainos pajėgos.

„Tai pirmasis strateginis bombonešis, į kurį Ukraina pataikė ore per visą plataus masto invazijos laikotarpį“, – praneša „Telegram“ kanalai.

 

Vėliau internete buvo paskelbtas vaizdo įrašas, kuriame parodyta akimirka, kai Rusijos bombonešis rėžėsi į žemę.

„Rusijos aviacijos ir kosmoso pajėgų orlaivis Tu-22M3 sudužo Stavropolio teritorijoje, atlikęs kovinę misiją, grįždamas į savo aerodromą“, – vėliau pranešė Rusijos gynybos ministerija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(0)
(71)

Komentarai (1)