„Kyjivas turi mėnesį“  ()

„Rimtos užduotys Ukrainai.“


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=779077874405293&set=pcb.779078114405269

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-04-24 „Kyjivas turi mėnesį“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV Atstovų Rūmai šeštadienį pritarė dideliam 60 mlrd. JAV dolerių  pagalbos paketui Ukrainai.

Jogailos universiteto profesorius, buvęs Krašto apsaugos universiteto rektorius generolas Boguslavas Pacekas interviu „Onet“ sakė, kad naujo Amerikos pagalbos paketo turėtų pakakti keliems mėnesiams. Jis leis Ukrainai išlikti, bet pats savaime nepakeis šio karo likimo. Pirmiausia ukrainiečiai gaus 155 mm artilerijos sviedinius ir amuniciją ginklams. Jie gaus tai, ko reikia oro gynybai“.

Į klausimą, kada šie ginklai pasieks Ukrainą, jis atsakė: „Remiantis amerikiečių pateikta informacija, kai kuri dalis bus pristatyta per kelias dienas. Tikimasi, kad kitą savaitę ginklai bus Ukrainoje. Toks greitas tempas įmanomas, nes ši siunta atkeliaus iš Europoje esančių Amerikos atsargų“.

[EU+Kuponai] Technologijų.lt išbandytų „Kospet“ išmaniųjų laikrodžių išpardavimas! Patys geriausi už fantastiškai žemas kainas. Riboto laiko (Video)
2655

„Kospet“ išmaniųjų laikrodžių išpardavimas

Specialūs kuponai

Galioja iki 2024-04-27

Iš Europos sandėlių

Greitas ir saugus pristatymas

2 metų garantija

30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija

1) „Kospet Tank T3 Ultra“ - technologijos išbandytas naujausias modelis su GPS ir karinio tvirtumo

2) „Kospet Tank M3 Ultra“ - labai dailus karinio tvirtumo išmanusis laikrodis su GPS

3) „Kospet Tank T2“ - technologijos išbandytas modelis, tvirtas kaip tankas

4) „Kospet Tank M2“ - ypatingai dailus, karinio tvirtumo išmanusis laikrodis

Išsamiau

Generolas Pacekas pabrėžia, kad „nuo pat karo pradžios Ukraina rodė savo liūto nagus, gindamasi nuo stipresnio priešininko. Tačiau Rusijos spaudimas nesusilpnėja. Todėl nenuostabu, kad Amerikos pagalba bus aukso vertės“.

Vienas mėnuo pristatymui ir pasiruošimui

Kiek ilgai šios naujos atsargos pakaks Ukrainai?  „Manau, kad šio naujo paketo turėtų užtekti keliems mėnesiams. Jis leis Ukrainai išgyventi. Tikiuosi, kad tai taip pat žymiai sustiprins pajėgas, tačiau savaime tai nepakeis šio karo likimo“, – atsakė generolas Pacekas. Buvęs Krašto apsaugos universiteto rektorius primena, kad šiame karo etape „smulkios amunicijos ir artilerijos sviedinių iššaunama dešimtimis tūkstančių“.

 

Naujasis paketas padės sustabdyti Rusijos puolimą, kuris, kaip tikimasi, įvyks gegužės pabaigoje. Taigi pristatymui ir pasiruošimui Ukrainai turi gerą mėnesį.  Per šį labai trumpą laiką Ukraina turi pasinaudoti naujuoju mobilizacijos įstatymu. Skubiai reikia maždaug 300 tūkst. karių. Tai labai dideli skaičiai ir labai rimtos užduotys Ukrainai“, – sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(4)
(20)

Komentarai ()

Susijusios žymos: