„Samsung“ pristato NB30 – galingą ir patikimą verslui skirtą nešiojamą kompiuterį  (0)

„Samsung Electronics“, buitinės elektronikos rinkos ir pasaulinis IT technologijų lyderis inovacijų kūrėjas, pranešė apie naują verslui skirtą solidaus dizaino tinklo kompiuterį „Samsung NB30“. Atsparus kenksmingam ir atšiauriam aplinkos poveikiui, NB30 yra puikiai pritaikytas verslui, kuriam reikalingas užtikrintas funkcionalumas nepriklausomas nuo išorinių sąlygų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Specialiai sukurtas tam, kad atlaikytų neišvengiamus kasdienius smūgius ir įbrėžimus, tiesiog NB30 neleis pralaimėti. Smūgiams ir įbrėžimams atsparus korpusas mažina gedimo pavojų, įrenginį puošia solidus ir madingas dizainas, kurio vienas iš elementų yra unikali S raidės formos apdaila, reljefinė gumos danga apsaugo nuo pirštų atspaudų. Inovacinis standžiojo disko (HDD) kritimo jutiklis kompiuteryje esančius duomenis apsaugo automatiškai juos fiksuodamas, kai jutiklis fiksuoja greitą NB30 judėjimą. Tinklo kompiuteryje taip pat įrengta nuo vandens poveikio sauganti danga, kuri neleis įvykti gedimui, išpylus iki 50 g skysčio. „Samsung“ demonstravo NB30 solidų dizainą ir patikimą korpusą „Samsung“ Europos forume, kuris vyko vasario 22 d. Austrijos sostinėje Vienoje. 2010-ųjų naujiena NB30 – vienas iš gausaus kompanijos naujų gaminių ir paslaugų rinkinio, kuris buvo pristatytas šiame renginyje. „Samsung“ gamina skirtingus produktus įvairiems vartotojams. NB30 įdiegtos savybės paverčia šį modelį idealiu įrankiu mobiliajam darbuotojui, kuris visada turi gebėti palaikyti ryšį nepriklausomai nuo buvimo vietos,” - pasakė Kyu Ho Uhm, „Samsung” IT Sprendimų padalinio viceprezidentas. „Šio įrenginio tvirtas ir stilingas korpusas, įdiegtos pažangios technologijos ir puikus įrankių rinkinys yra puikiai pritaikyti užsiėmusių profesionalų poreikiams, leidžia jiems palaikyti ryšį tiek biure, tiek ir už jo ribų.“ „Samsung NB30“ įrengtas naujausias “Intel” procesorius “Intel® Atom™ N450”, kuris specialiai sukurtas užtikrinti puikų darbą internete. “Intel® Atom”™ procesorius leidžia padidinti energijos naudojimo efektyvumą ir prailginti baterijos resursą, užtikrinant geresnį mobilųjį funkcionalumą ir geresnį sistemos veikimą. NB30 įrengtas 10.1" LED ekranas su antireflekcine danga puikiai atkuria vaizdo įrašus ir nuotraukas, aiškiai matomos detalės ir ryškios spalvos. Esant ryškiam išoriniam apšvietimui ar saulėtą dieną vaizdas nuo ekrano neatsispindi. Šis efektyviai energiją naudojantis ekranas kartu su optimizuotu firminiu „Samsung“ procesoriumi ir firmine „Samsung“ patobulinta baterija užtikrina išskirtinį funkcionavimą be baterijos krovimo iki 11 valandų *. NB30 turi įdiegtas eilę sistemų, kurios užtikrina patogesnį ir saugesnį kompiuterio eksploatavimą. „AnyPC”** nuotolinė kompiuterio prieiga leidžia vienu mygtuko spustelėjimu prisijungti prie kompiuterio namuose ar biure, o duomenų perdavimą, naudojant šį būdą, daro saugiu ir nesudėtingu. „FailSafe”*** programinė įranga užtikrina galimybę sekti kompiuterį, jį pavogus. Ši programinė įranga leidžia stebėti pamesto ar pavogto tinklo kompiuterio buvimo vietą ir įrašyti, valdyti, atgaminti arba ištrinti svarbius duomenis.

Modelyje NB30 taip pat įdiegta eilė naujų inovacinių ekrano režimų, kurie pagerina atkuriamo vaizdo kokybę. Naudojant įdiegtą funkciją „Easy Resolution Manager”, ekrano raišką galima lengvai pakeisti, jei naudojamai programai ar žaidimui reikalinga 1024x768 skyra. Tai užtikrina aiškius vaizdus ir ryškias spalvas. Be to, 10.1" jutiklinis ekranas užtikrina labai patogų valdymą liečiant jį pirštais. Tinklo kompiuteryje įdiegta programinė įranga „Multi Touch“ leidžia jam veikti kaip staliniam įrenginiui, perkelti elementus į kitą ekraną ir piršto spustelėjimu įkelti arba pašalinti bylas. 

Kaip ir kiti „Samsung“ tinklo kompiuteriai, NB30 apdovanotas už savo rinkoje geriausias aplinkosaugos ir pritaikymo savybes, suteiktas TCO sertifikatas, atitinka ECO RoHS reikalavimus. Ergonomiškai suprojektuotas, siekiant užtikrinti patogiausią naudojimą ir funkcionalumą, šis kompiuteris taip pat savo konstrukcijoje neturi gyvsidabrio ir naudoja žymiai mažiau elektros energijos, kadangi ekrane įdiegtas LED galinis apšvietimas. Šis įrenginys labai lengvas, tvirtas ir kompaktiškas, turi ir kitų “žaliųjų” privalumų. Gaminant naudojama mažiau energijos, kaip ir kasdien eksploatuojant. „Samsung NB30“ su funkcija „Multi Touch“ bus galima įsigyti kovo mėn. 

* Baterijos resursas nustatytas pagal „BatteryMark“ tyrimų rezultatus, ir gali skirtis priklausomai nuo konfigūracijos. 

** Nemokamas 60 dienų išbandymas.

*** Nemokamas 30 dienų išbandymas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: