LG pristato vaizdo grotuvą su belaidžiu ryšiu  (0)

Viena iš pasaulinių plačiaekranių televizorių ir garso bei vaizdo technikos lyderių „LG Electronics“ (LG) pristato „Blu-Ray“ diskų grotuvą „BD570“ su integruotu belaidžio tinklo moduliu. Naujasis grotuvas suteikia galimybę prisijungti prie interneto ar vietinio tinklo bei patogiai peržiūrėti įvairaus turinio vaizdo ir garso įrašus televizoriaus ekrane.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Nuo šiol nebūtina apsiriboti tik optiniuose DVD ar „Blu-ray“ diskuose įrašytų filmų peržiūrėjimu. Bevielis „BD570“ grotuvas suteikia galimybę naudotis internete esančia įvairaus turinio informacija ir pramogomis – peržiūrėti vaizdo įrašus, nuotraukas, klausytis muzikos“, - sakė Simon Kang, „LG Home Entertainment Company“ prezidentas ir vykdantysis direktorius.

LG „BD570“ savininkai galės daug patogiau peržiūrėti portalo „YouTube“ vaizdo įrašus, internetinių albumų „Picasa“ sistemoje nuotraukas – integruota belaidžio ryšio technologija leis lengvai perkelti juos iš kompiuterio į televizoriaus ekraną. „Blu-Ray“ grotuvas suderinamas su „BD-Live 2.0“ technologija, išplečiančia filmus papildoma informacija – nerodytais epizodais, anonsais, žaidimais.

Grotuve įdiegtos belaidžio ryšio ir DNLA galimybės leidžia lengvai prisijungti prie kompiuterio, išorinių kietųjų diskų, USB atmintinių ar kitų duomenų saugojimo įrenginių. Naujasis grotuvas gali atkurti aukštos HD raiškos ir „DivX“ bei MKV formatų vaizdo įrašus.

„BD570“ jungiasi prie televizoriaus HDMI jungtimi, suteikiančia 1080p vaizdo raišką „Blu-Ray“ ir standartinių DVD diskų įrašams. „LG BD570“ vartotojams leidžia prisijungti prie muzikos tinklalapio „Gracenote“ tarnybinės stoties ir parsisiųsti žinomų atlikėjų bei grupių dainas.

„BD570“ Lietuvoje bus galima įsigyti birželio mėnesį. Kartu su juo LG mūsų šalies rinkai pristatys „Blu-Ray“ grotuvą „BD560“. Jis taip pat suderinamas su daugeliu populiarių vaizdo įrašų formatų, įskaitant MKV ir „DivX“, leidžia į televizoriaus ekraną perkelti „YouTube“ vaizdo įrašus, „Picasa“ sistemoje esančias nuotraukas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (0)