Neefektyvaus laiko planavimo problema įmonėse sprendžiama „Infobalt“ vykdomuose mokymuose  (0)

Asociacijos „INFOBALT“ ir jos narių įgyvendinamame darbuotojų mokymų projekte yra tobulinami informacijos ir ryšių technologijų srityje dirbančių specialistų bei vadovų bendrieji ir specialieji gebėjimai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Laiko planavimo mokymuose dalyvavusios įmonės įvardina tokių mokymų svarbą visose įmonės grandyse dirbantiems darbuotojams. „Neefektyvus laiko planavimas būdingas turbūt daugumai darbuotojų, dėl to šiuose mokymuse dauguma mūsų įmonės darbuotojų. Šiuose kursuose buvo nagrinėjamos esminės laiko planavimo problemos ir pateikiami konkretūs veiksmai šios problemoms spręsti. Visi dalyvavusieji teigė, kad tokie mokymai yra reikalingi ir naudingi, nes visą gautą informaciją galima praktiškai pritaikyti darbo procese,“ – sako UAB „Konferencijų ir audiovizualinės sistemos“ direktorius Rimantas Burnickis.

„Nuolatiniam mūsų darbuotojų tobulėjimui ir specialiųjų gebėjimų ugdymui teikiame daug dėmesio ir atsižvelgdami į įmonės poreikius dalyvaujame įvairiuose asociacijos „INFOBALT“ darbuotojų mokymų projekto užsiėmimuose. Pavyzdžiui, lektoriaus Pauliaus Avižinio laiko planavimo ir organizavimo mokymuose įmonės darbuotojai siekė tiek pasitikrinti turimas žinias, tiek susipažinti su teorinių metodų taikymu mūsų verslo praktikoje. Dalyvavusieji darbuotojai gautomis žiniomis pasidalino su savo kolegomis bei paskatino nebuvusius dalyvauti šiuose mokymuose.  Po mokymų įmonėje jau pastebima, kad darbuotojai efektyviau planuoja savo laiką, tiksliau formuoja tikslus bei nusistato prioritetus. Be to, tapo lengviau bendrauti su kolegomis objektyviau vertinant užduočių atlikimui skirtą laiką. Manau, kad ilgalaikėje perspektyvoje šių mokymų nauda bus išties didelė,“ – teigia Raimondas Vilkočinskas, UAB „Elgerta“ pardavimų ir marketingo vadovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: