Rytoj vyks „Informacinės visuomenės diena INFOBALT 2010”  (0)

Rytoj, lapkričio 11 d., Vilniuje vyks tradicinė asociacijos „INFOBALT“ organizuojama „Informacinės visuomenės diena 2010“. Šiais metais konferencijos dalyviai sutelks dėmesį ne tik į informacinės visuomenės plėtros, bet ir į e-paslaugų ir e-verslo plėtros klausimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Be to, konferencijos metu bus pasirašytas bendradarbiavimo memorandumas tarp LR Vidaus reikalų ministerijos ir asociacijos „INFOBALT“. Konferencijoje dalyvaus Lietuvos viešojo sektoriaus ir verslo atstovai bei svečiai iš užsienio, kurie aptars viešųjų paslaugų perkėlimą į elektroninę erdvę, e-paslaugų panaudojimą viešajame sektoriuje ir versle, jų teikimo visuomenei ir verslui praktikas. Renginyje „Informacinės visuomenės diena 2010“  bus pristatoma Informacinės visuomenės plėtros programa 2010 – 2015 m., „apskritojo stalo“ diskusijos dalyviai iš viešojo sektoriaus, verslo ir visuomeninių organizacijų diskutuos dėl strateginių Lietuvos tikslų ir iššūkių, vystant informacinę visuomenę.

„Lietuva siekia tapti viena iš viešojo sektoriaus elektroninių paslaugų naudojimo lyderių tarp naujųjų Europos Sąjungos narių ir gauti didesnę naudą iš valstybės ir verslo investicijų į informacines technologijas. Dėl šių priežasčių norim suburti Lietuvos valstybinio ir verslo sektorių lyderius, kurie renginyje galės kartu atsakyti į pagrindinius klausimus, tokius kaip - ko trūksta, kad Lietuva taptų viena iš viešojo sektoriaus e-paslaugų naudojimo lyderių tarp naujųjų ES narių ir gautų didesnę naudą iš biudžeto ir verslo investicijų į IT“, – sako Andrius Plečkaitis, asociacijos „INFOBALT“ Inovacijų vadovas.  Renginį „Informacinės visuomenės diena INFOBALT 2010“ lapkričio 11 d. nuo 9 val. bus galima stebėti internetu: http://tv.infobalt.lt

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)