„Omnitel“ kviečia į visuotinį gyventojų ir būstų e. surašymą  (0)

Mobiliųjų telekomunikacijų bendrovė „Omnitel“ prisideda prie netrukus prasidėsiančio visuotinio Lietuvos gyventojų ir būstų surašymo, informuodama ir kviesdama savo klientus kovo 1-14 dienomis susirašyti elektroniniu būdu, svetainėje www.esurašymas.lt.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Prisidedame prie šio svarbaus įvykio, nes tikime, jog kiekviena nauja viešoji elektroninė paslauga skatina žmones aktyviau naudotis internetu, atrasti vis naujas jo teikiamas galimybes ir ilgalaikėje perspektyvoje prisidėti prie elektroninės demokratijos augimo“, – sakė „Omnitel“ prezidentas Antanas Zabulis.

Elektroninis surašymas bus paprastesnis, nes dalis duomenų apie būstą ir gyventoją jau bus įrašyti iš įvairių administracinių šaltinių. Be to, anketas užpildyti bus galima bet kuriuo patogiu metu ir jas koreguoti viso surašymo metu. Gyventojai gali nesibaiminti dėl savo pateiktų duomenų saugumo: surinkti duomenys yra konfidencialūs ir naudojami tik statistikos reikmėms. Tinkamai užpildžius surašymo lapus elektroniniu būdu, antrojo surašymo etapo – gyventojų apklausos – metu surašinėtojai šiuose būstuose nesilankys.

Susirašyti elektroniniu būdu „Omnitel“ ragins savo puslapyje „Facebook“ portale, išsiųsdama SMS žinutes savo klientams. Balandžio 5–gegužės 9 d., antrojo surašymo etapo metu, „Omnitel“ savo abonentams trumpąja SMS žinute primins, kad vyksta visuotinė gyventojų apklausa.

    UAB „Omnitel“ yra didžiausia mobiliojo ryšio bendrovė Baltijos šalyse, „TeliaSonera“ grupės narė. Bendrovė teikia platų spektrą patikimų ir kokybiškų telekomunikacijų paslaugų, skirtų perduoti balsą, duomenis, vaizdus, naujausią informaciją, pramogas ir finansines operacijas. „Omnitel" ryšio kokybę ir spartų plačiajuostį mobilųjį internetą užtikrina plačiausias Lietuvoje „Omnitel“ 3G tinklas. 2010 m. „Omnitel“ pirmoji Lietuvoje pradėjo 4G ryšio bandymus ir pasiekė 100 Mbps duomenų perdavimo spartą. Nuo pirmųjų veiklos dienų „Omnitel“ aktyviai prisideda prie šalies technologinės raidos bei socialinės pažangos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: