7 SMART televizorių galimybės, apie kurias nežinojote  ()

Nors SMART televizoriai rinkoje tikrai nebėra naujiena, net ir turėdami juos savo namuose, ne visuomet išbandome visas jų teikiamas galimybes ─ dažniausiai tik dėl to, jog apie kai kurias funkcijas net nežinome. Tad jeigu norisi maksimaliai išnaudoti šių prietaisų privalumus, vertėtų atidžiau su jais susipažinti: tikėtina, jog bent kelios galimybės Jums tikrai bus negirdėtos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Tiesioginės transliacijos. Naudodami specialias programas ar visiems puikiai pažįstamą „Youtube“ tinklalapį, tiesiogiai galite stebėti ne tik įdomiausius viso pasaulio renginius, bet ir įspūdingus vaizdus iš pačių netikėčiausių kampelių. Gilios dykumos, vandenynai ar net kosmosas ─ su SMART TV tiek šios, tiek kitos egzotiškos vietos pasiekiamos vos keliais mygtuko paspaudimais. Privalote tai išbandyti!

2. Naršymas internete. Joks kompiuterio ekranas dydžiu kol kas negali prilygti plačiaekraniams televizoriams, tad norint dar patogiau naršyti internete, galima naudotis SMART TV integruotomis naršyklėmis. O jei jų greitis netenkina ─ prie ekrano bet kada galite prijungti kitą, spartesnį įrenginį.

Nors gali pasirodyti, kad tokia funkcija nėra verta didesnių investicijų, vertėtų pastebėti, jog išmaniąsias galimybes siūlančių prietaisų kainos ženkliai krenta. O jei Jus domina funkcionalūs, tačiau pigūs televizoriai, akcija ─ puiki proga suderinti abu šiuos prioritetus.

3. Žaidimai be konsolės. Daugelyje išmaniųjų televizorių rasite ne vieną įdomų ir įtraukiantį žaidimą, kuris leis smagiai praleisti laisvalaikį. Nors TV pultelis nėra toks patogus kaip konsolės valdymo pultas, netrukus išmoksite varžovus įveikti ir su juo. O jei žaidimų įvairovės pritruks, naujus iššūkius žadančius užsiėmimus galėsite parsisiųsti tiesiai į savo televizorių.

4. Sporto programos. Jei neturite galimybės lankytis sporto salėje, tačiau turite išmanųjį televizorių, aktyviai pajudėti ir siekti užsibrėžtų tikslų galite tiesiog namuose. Kai kuriuose SMART TV rasite sporto mokymo programas, trenerių patarimus ir teisingai atliekamų pratimų įrašus, tad Jums reikės tik pasiryžimo ir šiek tiek daugiau erdvės prieš televizorių.

5. Radijas. Tokia funkcija mažai ką nustebins, tačiau jei mėgstate klausytis radijo programų ir niekaip neradote patogios šio prietaiso alternatyvos, vertėtų ją išbandyti. Pasitelkę televizorių, galėsite įsijungti bet kurią radijo stotį ─ garso galimybių turėtų pakakti net ir pakankamai įnoringam melomanui!

6. Prieiga prie socialinių tinklų. Nemaža dalis žmonių savo gyvenimo neįsivaizduoja be socialinių tinklų ─ tai viena iš priežasčių, kodėl žinomiausi gamintojai į išmaniuosius televizorius nusprendė integruoti kai kurias jų programėles. Tačiau nevertėtų nusiminti ir tuomet, jei tokios nerasite savo televizoriuje: prijungę prie jo kompiuterį, svarbiausias aktualijas ir draugų nuotraukas galėsite stebėti kur kas didesniame ekrane! Platų SMART TV pasirinkimą rasite Pigu.lt el. parduotuvėje.

7. Galimybė valdyti televizorių telefonu. Telefonu prisijungę prie televizoriaus, galėsite patogiau peržiūrėti nuotraukas ar netgi perjungti dainą. Tai ypač patogu vakarėlių metu: kiekvienas į svečius užsukęs draugas gali prisijungti prie televizoriaus ir tapti vakaro didžėjumi!

Tai ─ toli gražu ne visi privalumai, kuriuos gali pasiūlyti SMART TV, todėl įsigiję šį įrenginį, galėsite praskaidrinti savo vakarus įvairiausiomis pramogomis. Nors nedidelės kompiuterių ir mobiliųjų telefonų kainos priverčia pagalvoti, ar Jums tikrai reikalingas dar vienas išmanus įrenginys, galite būti tikri ─ naujųjų technologijų namams niekuomet nebus per daug!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai ()