„Tele2“ klientams – pigiausi pokalbiai ES šalyse  (2)

Nuo šiandien telekomunikacijų bendrovės „Tele2“ klientai, išvykę į Europos Sąjungos (ES) šalis bei Islandiją, Lichtenšteiną ar Norvegiją, kalbės mažiausiais tarptinklinio ryšio tarifais Lietuvoje. Priimtas skambutis jiems kainuos tik 0,60 Lt, o skambutis į kitas ES šalis – 1,60 Lt už minutę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

SMS siuntimo kaina ES šalyse nesikeitė – išsiųsti trumpąją žinutę ir toliau kainuos 0,44 Lt, o duomenų perdavimo įkainis ES šalyse išliks 7 litai už megabaitą.Tarptinklinio ryšio kainos mažinamos Europos Komisijos sprendimu. Europos Komisija nustato maksimalius šių paslaugų tarifus ES šalyse. Tačiau bendrovė „Tele2“ tarifus vienašališkai mažina žemiau nustatytos ribos – jie bus mažiausi Lietuvoje.

„Šiandien ir gyventojams, ir verslininkams labai svarbu mažinti išlaidas. Dėl to ir siūlome už ryšį mokėti mažiausiai“, – sakė „Tele2“ generalinis direktorius Petras Masiulis. Bendrovės klientams taip pat atpigs paslauga „Alio Europa“, kuri leidžia mažiau mokėti už atsilieptus skambučius 39 valstybėse. Paslaugos vartotojams pasirinkus ES valstybių grupę, priimami skambučiai šiose šalyse kainuos 0,45 Lt už minutę.

Tuo tarpu „Tele2“ klientams Latvijoje ir Estijoje, pasirinkusiems šiose šalyse veikiantį „Tele2“ tinklą, priimami skambučiai nieko nekainuoja. Atliekamas skambutis Latvijoje ar Estijoje bei iš šių šalių į Lietuvą „Tele2“ tinkle kainuos 1,47 Lt. Šiose šalyse bendrovės klientai už „Tele2“ tinklu perduotų duomenų megabaitą mokės 5 litus. „PILDYK“ vartotojai Baltijos šalyse į skambutį atsilieps nemokamai, o SMS žinutę siųs tik už 15 centų.

Be to, Europos Komisijos sprendimu bendrovė visiems klientams įjungia mobiliojo interneto limitą užsienyje. Taip siekiama apsaugoti klientus nuo pavojaus gauti pernelyg dideles mobiliojo ryšio sąskaitas už tarptinklinio ryšio mobiliojo interneto paslaugos naudojimą. Klientams bus nustatytas 190 Lt mėnesio limitas, galiojantis Europos Sąjungos šalyse bei Islandijoje, Lichtenšteine ir Norvegijoje.

Mažesni tarptinklinių pokalbių tarifai ir nustatytas mobiliojo interneto užsienyje limitas visiems „Tele2“ klientams nuo šiandien įvesti automatiškai. Ryšių reguliavimo tarnybos duomenimis, pernai „Tele2“ paslaugomis Lietuvoje naudojosi 1,86 mln. klientų. 2010 m. pirmąjį ketvirtį „Tele2“ apyvarta siekė 110,7 mln. litų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: