Nauji HP terminaliniai ir virtualizacijos sprendimai padės supaprastinti diegimą ir pagerins naudojimąsi  (0)

Siekdama sumažinti nuotolinės kompiuterijos ir „cloud computing“ diegimo sąnaudas, sudėtingumą ir rizikas, kompanija HP pristatė šešis naujus sprendimus, kurie supaprastina ir patobulina jos darbo vietų virtualizacijos sprendimų asortimento funkcionalumą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tarp naujų pasiūlymų – „HP t5500 Series Thin Clients“ terminaliniai kompiuteriai su patobulintu „HP Easy Tools“ priemonių rinkiniu, du terminaliniai kompiuteriai su „Microsoft Windows Embedded Standard 7“ operacine sistema ir HP etaloninės architektūros sprendimas, pagrįstas „Citrix XenDesktop on XenServer“ platforma. HP taip pat pranešė, kad visi jos terminaliniai kompiuteriai bus suderinami su „Citrix XenDesktop 5“ programine įranga.

Tobulesni nauji gaminiai ir sprendimai nutolusias darbo vietas naudojantiems HP klientams suteiks daugiau asmeniniams kompiuteriams būdingo funkcionalumo bei paprastesnį diegimą.

„Lankstūs HP terminalinių kompiuterių sprendimai idealiai tinka bet kuriai nuotolinės kompiuterijos ar „cloud computing“ infrastruktūrai, o mūsų gaminių portfelis pirmauja sparčioje šio sektoriaus evoliucijoje, – sakė HP Europos, Artimųjų Rytų ir Afrikos regiono klientinių sprendimų ir darbo stočių verslo padalinio direktorius Kobis Elbazas. – Mūsų unikalus, visaapimantis požiūris į darbo vietų virtualizaciją padeda sukurti visapusiškus sprendimus, atitinkančius našumo ir produktyvumo poreikius, tuo pačiu mažinančius plėtojimo sudėtingumą bei sąnaudas“.

Nauja terminalinių kompiuterių serija - kiekvienai virtualizuotai infrastruktūrai

Naujieji HP t5550, t5565 ir t5570 terminaliniai kompiuteriai yra geras pasirinkimas klientams, besirūpinantiems aplinka ir ieškantiems paprastų, patikimų virtualizuotos kompiuterijos ar „cloud computing“ sprendimų tipinėms biuro užduotims bei darbui su internetu.

HP t5500 siūlomi su pasirenkamai „Microsoft Windows Embedded Standard 2009“, „Windows CE Embedded 6.0“ ar „HP ThinPro“ operacine sistema, taip pat su įdiegtais naujausiais „Citrix“ bei „Microsoft“ įskiepiais - tai sutrumpina paruošimo darbui laiką.

„HP t5500 Series Thin Client“ naudojama „HP Easy Tools“ programinė įranga, supaprastinanti konfigūravimą ir diegimą. Šios serijos kompiuteriuose yra įdiegtas pažangios multimedijos, dviejų monitorių palaikymas, galima papildomai užsakyti belaidžio ryšio palaikymą.

Kompiuteriai atitinka „Energy Star“, „EPEAT Silver“ reikalavimus, juos gaminant nenaudojami brominti antipirenai, PVC medžiagos, o korpusų sudėtyje yra daugiau nei 30 proc. perdirbto plastiko.

Saugesnis ir lankstesnis darbas su „HP WES 7“ terminaliniais kompiuteriais

Kitą mėnesį pasirodysianti „Microsoft Windows Embedded Standard 7“ (WES 7) operacinės sistemos versija bus diegiama į „HP 4320t Mobile Thin Client“ bei „HP t5740e Thin Client“ terminalinius kompiuterius, suteikiant pažangesnių saugumo funkcijų, palengvinant IT infrastruktūros valdymą.

HP yra pasaulinė „Windows“ platformos terminalinių kompiuterių lyderė, parduodanti daugiau nei 7 kiti konkurentai kartu sudėjus. Jos siūlomi WES 7 terminaliniai kompiuteriai prilygsta asmeniniams kompiuteriams savo našumu, atminties plečiamumo galimybėmis ir ryšio sąsajų pasirinkimo įvairove. Tai leidžia juos geriau pritaikyti prie skirtingų klientų infrastruktūrų.

Klientams kartu suteikiama galimybė pasirinkti vieną iš dviejų išbaigtų diegimo ir nuotolinio valdymo priemonių: „HP Device Manager“, kuri pridedama nemokamai ir skirta terminalinių sprendimų infrastruktūroms, arba „HP Client Automation“, skirtą mišrioms infrastruktūroms. Be to, jie suderinami su „Microsoft SCCM“ valdymo įrankiais.

„HP XenDesktop“ etaloninė architektūra supaprastina diegimo procesą

Kartu su „Citrix“, HP paskelbė apie naują etaloninę architektūrą, kurią pateiks netrukus ir kuri pasiūlys išbandytą, išplečiamą perėjimo prie virtualizacijos projektą, leidžiantį supaprastinti „Citrix XenDesktop“ planavimą ir diegimą „XenServer“ platformoje.

Ši etaloninė architektūra papildys „XenDesktop“ diegimo „XenServer“ ir „Hyper-V“ platformose korporacinio lygio etalonines architektūras, suteikiant klientams, platintojams bei paslaugų teikėjams informaciją, pagal kurią bus galima pasirinkti tinkamiausius sprendimus savo poreikiams. Architektūra pagrįsta „HP ProLiant DL380 G7“ serveriais, „HP StorageWorks P4300 G2 SAS Starter SAN“ sprendimu ir „HP 5700“ serijos terminaliniais kompiuteriais. Ši konfigūracija buvo pritaikyta ir išbandyta remiantis 250 vartotojų, atliekančių tipines biuro užduotis, poreikiais.

HP „Citrix XenDesktop 5“ palaikymas

„Citrix XenDesktop 5“ bus palaikoma visuose HP terminaliniuose kompiuteriuose – palaikymas bus įdiegiamas panaudojant „HP EasyUpdate“ automatizuotą atsisiuntimo funkciją. Itin gerai plečiama „XenDesktop 5“ infrastruktūra yra skirta palengvinti virtualizacijos diegimą ir suteiks HP klientams daugiau dinaminių multimedijos galimybių, tarp kurių – didelės raiškos (HD) internetinės kameros palaikymas vaizdo konferencijoms, reikalaujantis 80 proc. mažesnio duomenų srauto.

Kaina ir prekybos pradžia

„HP t5500“ serijos terminaliniai kompiuteriai bus pasiūlyti Europoje šių metų gruodį ir jų kainos prasidės nuo 1280 litų. http://h41111.www4.hp.com/thincomputing/uk/en/index.html

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: