Išmanieji telefonai kratosi prabangos prekės įvaizdžio  (0)

Augant išmaniųjų telefonų pardavimams, telekomunikacijų bendrovė „Bitė Lietuva“ planuoja ir toliau didinti šių įrenginių populiarumą Lietuvoje. Nuo šiandien vartotojai „Bitės“ salonuose gali rinktis iš keturių specialių pasiūlymų – išmaniųjų telefonų nuo 1 lito su mokėjimo planais, kurie už mažą kainą suteikia pokalbių minutes, trumpąsias žinutes ir mobiliuoju internetu perduodamą duomenų kiekį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Nors išmaniųjų telefonų pardavimai auga, dar pakankamai daug vartotojų šiuos įrenginius supranta kaip prabangos prekes ir apie jų įsigijimą net nesvarsto. Norime šią nuostatą pakeisti ir parodyti, kad įsigyti ir naudotis išmaniuoju telefonu yra pigu ir jis gali būti prieinamas kiekvienam”, – sakė „Bitės Lietuva“ rinkodaros vadovė Jūratė Puodžiukaitė.

„Bitė“ taip pat pristatė naują išmanųjį telefoną „Vodafone 845“ su liečiamuoju ekranu ir „Android“ operacine sistema. Jį vartotojai gali įsigyti už litą, o naudotis juo – už 29 litus per mėnesį. Be šio, ką tik Lietuvoje pasirodžiusio įrenginio, „Bitės“ salonuose vartotojai gali pasirinkti populiariausius išmaniųjų telefonų modelius su jiems skirtais mokėjimo planais: „BlackBerry 8520“, „BlackBerry 9700“, „Nokia C5“, „Nokia X3“, „Nokia X6“, „Samsung Galaxy 550“, „Samsung Galaxy 580“, „HTC Wildfire“, „Sony Ericsson X8“ ir kt.

Mokėjimo planus vartotojai taip pat galės rinktis pagal savo poreikius – mėnesinio mokesčio plano kainos svyruoja nuo 29 litų iki 98 litų per mėnesį. Su pastaruoju planu vartotojai gali įsigyti „BlackBerry Bold 9700“ išmanųjį telefoną ir per mėnesį gauti 700 minučių pokalbiams, neribotą trumpųjų SMS žinučių ir mobiliojo interneto duomenų kiekį.

„Išmaniųjų telefonų pasiūlymai su mokėjimo planais smarkiai išaugins ir naudojimąsi mobiliuoju internetu“, – prognozavo J. Puodžiukaitė. Paskutiniai tyrimai rodo, kad dabar duomenų perdavimo paslaugomis naudojasi 9 proc. privačių, 25 proc. verslo klientų ir 21 proc. išankstinio mokėjimo paslaugų vartotojų.

Šiuo metu kas ketvirtas „Bitė Lietuva“ parduodamas telefonas yra išmanusis. „Išmanieji telefonai savo funkcijomis primena kompiuterį – telefone įdiegta operacinė sistema, kuria yra valdomas įrenginys, vartotojas gali plėsti telefono funkcionalumą, diegdamas papildomas programas“, – sakė „Bitės Lietuva“ rinkodaros vadovė. Išmaniuoju telefonu laikomas įrenginys su operacine sistema „Android“, „BlackBerry“ įrenginiuose esančia „BlackBerry OS“, „Symbian“ ar laukiama naująja „Windows Phone 7“ ir kt. Pasak J. Puodžiukaitės, telefono negalima vadinti išmaniuoju, jei jis turi tik lietimui jautrų ekraną ar prisijungimo prie interneto galimybę.

Kalėdų proga „Bitė Lietuva“ ieškantiesiems didžiausios spartos mobiliojo interneto kompiuteriams taip pat paruošė specialų pasiūlymą. „Bitės“ salonuose „Vodafone Mobile Connect“ modemas kainuoja nuo 1 lito, o pagal pasirinktą mokėjimo planą nuolat naudotis internetu be jokių apribojimų vartotojai galės nuo 39 litų per mėnesį. Šventinės akcijos galios visuose „Bitė Lietuva“ salonuose nuo šių metų lapkričio 15 dienos iki 2011 m. sausio 9 dienos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)