HP pripažinta spausdinimo valdymo paslaugų rinkos lydere Europoje  (0)

Analitikai pripažino „Hewlett-Packard“ (HP) spausdinimo valdymo paslaugų (angl. managed print services – MPS) korporacijoms rinkos lydere Europoje.

Tai pažymėta kasmetinėje kompanijos „Quocirca“ ataskaitoje „Enterprise Managed Print Services European Vendor Landscape 2010“, kuriame apžvelgiama Europos MPS rinka, jos konkurencingumas ir augimas, nurodomos pirmaujančių MPS teikėjų stiprybės ir silpnybės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiekėjai šioje ataskaitoje buvo vertinami pagal jų patirtį bei įgūdžius teikiant MPS paslaugas ir geografines jų pateikimo Europoje galimybes. „Quocirca“ ištyrė ir suskirstė tiekėjus pagal jų veikimą rinkoje ir pasiūlymų išbaigtumą. Išskirdami HP kaip rinkos lyderę, analitikai pripažįsta kompanijos strateginės vizijos ir MPS pasiūlymų stiprumą, taip pat investicijas į HP MPS asortimentą bei infrastruktūrą, kuri leidžia teikti papildančiąsias paslaugas, tokias kaip dokumentų, verslo procesų, darbo srautų valdymas.

HP viceprezidentas ir vaizdavimo bei spausdinimo grupės valdomų korporacinių sprendimų generalinis direktorius Europoje, Artimuosiuose Rytuose ir Afrikoje (EMEA) Arnoldas Marty ataskaitą vadino svarbiu HP lyderystės šioje augančioje rinkoje pripažinimu. „Šiandien HP tvarko daugiau nei 2700 organizacijų spausdinimo ūkius visame pasaulyje, iš jų 1000 – EMEA regione, sutaupydama šioms klientėms nuo 28 iki 48 proc. spausdinimo išlaidų“, – teigė jis. A. Marty sakė, kad klientai vis aiškiau suvokia MPS paslaugas kaip strateginį sprendimą, kuris gali teigiamai paveikti ne tik finansinius įmonės rezultatus.

„Caja de Madrid“, praėjusiais metais įdiegusi HP MPS sprendimą, sumažino popieriaus sunaudojimą 15 proc. Tai tolygu beveik 12 tūkst. medžių išsaugojimui. IT paslaugų įmonė „Logica“ HP MPS paslaugų pagalba sumažino savo energijos sąnaudas spausdinimui 32 proc. Vertikaliai integruoti HP darbo srautų valdymo sprendimai taip pat padeda bankams greičiau ir tiksliau apdoroti paskolų prašymus, draudimo kompanijoms – greičiau reaguoti į pretenzijas, o juridiniams departamentams efektyviau valdyti bylas“, – sakė A.Marty.

HP MPS pasiūlymų asortimentas neseniai buvo išplėstas sukūrus sprendimą „HP and TROY Secure Document Printing Solution“, leidžiantį organizacijoms spausdinti didelės vertės nespalvotus dokumentus su apsaugomis nuo klastojimo naudojant įprastą popierių ir korporacinius HP PCL5 „LaserJet“ spausdintuvus bei daugiafunkcinius įtaisus.

Serveryje veikianti programa leidžia klientams nustatyti saugumo parametrus spausdinimo darbams ir pridėti apsaugančias nuo klastojimo žymes į spausdinamus dokumentus dar prieš šiems patenkant į spausdintuvą. Tai galingas programinis sprendimas, kuris siūlo organizacijoms taupų ir lankstų būdą unikaliomis žymomis apsaugoti spausdinamus dokumentus nuo klastojimo.

A.Marty teigimu, šie papildantys pasiūlymai yra būtini, siekiant padėti organizacijoms efektyviau ir įvairiapusiškai valdyti spausdinimą ir skaitmeninių vaizdų apdorojimą. „Mes tikime, kad rinkos analitikų pripažinimas demonstruoja mūsų MPS pasiūlymų efektyvumą ir akcentuoja mūsų įsipareigojimą padėti klientams savo versle spausdinimą paversti naudingu“, – sakė A.Marty.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: