HP pristatė naujus itin mobilius nešiojamuosius kompiuterius  (0)

Technologijų kompanija HP papildė verslo nešiojamųjų kompiuterių arsenalą naujais gaminiais bei paslaugomis, sukurtomis siekiant padidinti saugumą bei našumą, kartu pasiūlydama mobilumą bei elegantišką stilių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tarp pristatytų naujovių – trys „ProBook m“ ir „EliteBook p“ serijos kompiuteriai bei stotelė jiems, taip pat papildomi priemonių rinkiniai.

Visuose naujuose verslo poreikiams pritaikytuose nešiojamuosiuose kompiuteriuose yra integruotas „HP ProtectTools“ priemonių rinkinys, kurio funkcijos padeda apsaugoti turtą ir duomenis, išplatinti saugumo pataisas. „HP ProtectTools“ taip pat leidžia bet kokio dydžio įmonėje centralizuotai valdyti kompiuterių ūkio, kuriame veikia HP bei kitų gamintojų kompiuteriai, apsaugą. Be to, pirmą kartą verslo klasės nešiojamuosiuose kompiuteriuose pasirodė „HP Beats Audio“ garso atkūrimo technologija.

Naujieji „HP ProBook m“ ir „EliteBook p“ serijos kompiuteriai pagaminti naudojant kompanijos sukurtą “FORGE” verslo nešiojamųjų kompiuterių pramoninio dizaino modelį. Kompiuteriai, pagaminti remiantis „FORGE“, pasižymi nesenstančia konstrukcija, preciziškai sumodeliuotomis patvarumo detalėmis, kurios didina patikimumą ir nekenkia aplinkai.

Plonesnis nei 2,5 cm naujasis „HP ProBook 5330m“ nešiojamasis kompiuteris yra sukurtas profesionalams, kurie vertina saugumą, našumą, stilių ir kainą.  Šiame kompiuteryje veikia „Intel Core i5“ arba i3 dviejų branduolių standartinės įtampos procesoriai.

Saugumui sustiprinti integruotas pirštų atspaudų skaitytuvas „HP Fingerprint Sensor“ bei TPM lustinė technologija, galinti patikimai koduoti kaupiklyje esančius duomenis. Galima pasirinkti modifikaciją su „Intel vPro“ technologija, kuri leidžia sutaupyti kompiuterių ūkio priežiūrai skiriamas lėšas ir pagerinti saugumo valdymą bei administravimą nuotoliniu būdu.

Plonasis „HP ProBook 5330m“ su šlifuoto aliuminio korpusu sveria mažiau nei 1,8 kilogramo. Jame naudojamas 34 cm (13,3 colių) įstrižainės didelės raiškos (HD) ekranas, įmontuota iš apačios apšviečiama klaviatūra, kad būtų patogiau naudotis patamsyje. Tai pirmasis iš verslui pritaikytų HP nešiojamųjų kompiuterių su „Beats Audio“ technologija, sukurta bendradarbiaujant HP ir „Beats by Dr. Dre“, ir kuri atkuria muziką taip, kaip sumanė jos kūrėjas ir kaip ji skamba įrašų studijoje.

Naujasis „HP EliteBook 2560p“, sveriantis vos 1,67 kilogramo, yra lengviausias ir mažiausias „EliteBook“ šeimos narys, su 32 cm (12,5 colio)  įstrižainės LED pašvietimo didelės raiškos ekranu ir optinių diskų įrenginiu.

Kitas naujas „EliteBook“ šeimos narys – „HP EliteBook 2760p“ pasižymi tais pačiais bruožais, tačiau juos papildo dar ir planšetinio kompiuterio funkcionalumu – jo ekranas yra jutiklinis.

Abu kompiuteriai siūlomi su antros kartos „Intel Core i7“ arba „i5“ dviejų branduolių procesoriais, „Intel Turbo Boost Technology 2.0“ bei „vPro“ technologija. Juose taip pat montuojami įprasto dydžio 7200 apsisukimų per minutę greičio diskiniai bei SSD kaupikliai, leidžiantys sutaupyti elektros energijos, suteikiantys patikimumo, tyliau veikiantys. „HP EliteBook 2560p“ ir 2760p kompiuteriuose irgi integruotas „HP ProtectTools“ priemonių rinkinys.

Kartu su naujais kompiuteriais HP pristatė ir naują stotelę „HP  2560p Docking Station“, kuri išplečia itin mobilaus ir mažo nešiojamojo kompiuterio galimybes, kai dirbama įprastoje savo darbo vietoje. Stotelėje yra 4 USB, eSATA jungtys papildomiems įtaisams, „DisplayPort“ ir VGA jungtys prijungti išoriniam monitoriui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: