HP pirmą kartą pademonstruos „webOS“ programą „HP ePrint Enterprise“ sprendimui  (1)

„Mobile World Congress“ parodos lankytojai galės pirmieji stebėti „HP webOS“ programos, skirtos „HP ePrint Enterprise“ ir „HP ePrint Mobile Print Location“ sprendimams, demonstraciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„HP webOS“ sąsaja su naujomis spausdinimo galimybėmis leidžia nesunkiai išspausdinti el.laiškus, pristatymus, ataskaitas ar kelionių dokumentus bet kuriuo prie interneto prijungtame verslo klasės spausdintuvu ar tūkstančiuose „HP ePrint Mobile Print“ vietų. Tarp šių vietų yra spausdinimo ir kopijavimo paslaugų salonai, viešbučių ir oro uosto laukiamieji.

„Mobile World Congress“ lankytojams bus parodytas veikiantis „HP webOS“ platformos ir „HP ePrint Enterprise“ derinys, kuriuo naudodamiesi vartotojai gali lengvai ir saugiai spausdinti iš savo išmaniojo telefono su „HP webOS“.

Suvokimas apie tai, kada, kur ir kaip atliekami darbai, keičiasi. Šį pokytį labiausiai sukėlė vis daugiau funkcijų įgyjantys mobilieji įtaisai, kurie jau gali naudoti debesies kompiuterijos paslaugas. Tai suteikė žmonėms galimybes naudotis komunikacijos ir kompiuterinėmis paslaugomis ten, kur gali prireikti pasirūpinti darbiniais reikalais.

Tik HP gali pateikti spausdinimo sprendimus verslo klientams, leidžiančius spausdinti biure, keliaujant ar namuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: