„Deloitte“ kviečia Lietuvos technologijų įmones konkuruoti dėl 2011 m. "Technology Fast 50" apdovanojimo  (0)

„Deloitte“, didžiausia pasaulyje tarp didžiojo ketverto tarptautinių audito ir verslo konsultacijų bendrovių, tęsdama nusistovėjusią tradiciją, pradėjo Centrinėje Europoje ir Baltijos šalyse sparčiausiai augančių technologijų įmonių konkurso „Technology Fast 50“ registraciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Norėdami užsiregistruoti, prašome "DeloitteDex" puslapyje užpildyti formą. „Šiame projekte registruotis ir dalyvauti gali tik tos Lietuvoje veikiančios privataus ir viešojo sektoriaus įmonės, kurios tiesiogiai yra susijusios su technologijų kūrimu, gamyba ir plėtojimu. Be to, bendrovės privalo atitikti ir daugiau nustatytų kriterijų: įmonės vykdoma veikla turėtų būti ne trumpesnė kaip 5 metai, taip pat įmonės apyvarta kiekvienais metais per 2006-2010 laikotarpį turėtų siekti 50 000 eurų“, – teigė„Deloitte“ vadovaujantis partneris Tim Mahon.

Kaip ir pernai, šiais metais įmonės bus reitinguojamos ne tik „Technology Fast 50“ kategorijoje. Nominacija „Rising stars“ skiriama naujoms ir veržlioms įmonėms, kurios veikia trumpiau nei 5 metus, tačiau jau yra pakankamai gerai žinomos rinkoje, o „Big5“ kategorijoje suteikta galimybė konkuruoti didelėms technologijų kompanijoms, kurių 2010 m. pajamos viršijo 25 mln. eurų. Įmonių vertinimas atliekamas pasitelkus paskutinių penkerių metų procentinius pajamų pokyčius.

Kviečiame ir drąsiname visas Lietuvos technologijų bendroves aktyviai dalyvauti šiame projekte ir pasinaudoti nemokama galimybe sustiprinti savo įmonės žinomumą ir teigiamą kompanijos įvaizdį. Įmonė, patekusi į geriausiųjų Centrinės Europos ir Baltijos šalių technologijų įmonių sąrašą, užsitikrins žiniasklaidos dėmesį vietinėje ir tarptautinėje žiniasklaidoje, taip pat turės realių galimybių įgyti naujų verslo kontaktų ir palaikyti ryšius su tarptautinėmis kompanijomis, – akcentavo „Deloitte“ vadovaujantis partneris Tim Mahon.

Daugiau informacijos apie konkursą ir registracijos formą galima rasti „Deloitte“ interneto tinklalapyje www.deloitte.com/fast50ce. Registracija vyksta iki š. m. liepos 8 d., o nugalėtojai bus paskelbti spalio 18 d.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)