Prasidėjo FiDi 47! Ar Tu pasiruošęs?!  (0)

Mediena, metalas, grąžtai, varžtai, daug spalvų ir begalė šurmulio. Kiekvieną Vilniaus pavasarį puošianti ir legendų apipinta FiDi jau čia! Fizikai, sukaupę paskutines jėgas ir pamiršę apie miegą, konstruoja įvairiausius atrakcionus, kurie savo išradingumu stebins ne tik šventės svečius, bet ir pačius fizikus. Tad šeštadienį prisijunkite prie mūsų ir savo gera nuotaika nudžiuginkite ne tik FiDistus, bet ir šventės žvaigždę Diną Zaurą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

10 val. Saulėtekio al. 9 Jūsų jau lauks Dieninė dalis, kitaip vadinama „Fizlendu“, su daugybę nekasdienių linksmybių. Susigrumti su priešais ir išlaisvinti kovotojo dvasią skatins paslėptas lobis „Tvirtovės apgultyje“. O jei tokia mankšta per daug intensyvi, išjudinti visus raumenis galėsite išbandydami keistas ratuotas priemones. Taiklieji jėgas išbandys jau tradicija tapusiuose atrakcionuose „Bulviašaudis“ bei „Išmaudyk fuksą“.

O jei viso to maža, tuomet surasite tai, kas tikrai neatrodys menkesni už Didžiąją kinų sieną – pradedant nuo visiems žinomo „Jenga“ iki „Mini golfo“. Kad ausyse nespengtų, FiDi Dieninėje dalyje gros tokios grupės kaip „Coffee out“, „Low budget disco Project“ bei „Nuožmūs donorai“. Šiais metais Fizlendas paruošė dar vieną staigmeną –pirmąją FiDi programėlę, skirtą išmaniesiems telefonams. Naudodamiesi ja ne tik nepasiklysite, bet galėsite tapti Fizlendo pažibomis aplankydami visus atrakcionus ir laimėdami tokius prizus kaip skrydžius parasparniu, bilietus į kino teatrą, milžinišką ruletę ar mūsų pačių „FiDi 47“ atributiką.

Po Fizlendo atrakcionų 15 val. Eisenos šaukliai pakvies palydėti Diną Zaurą iki Vilniaus Universiteto Filologijos fakulteto, kur priešistorinė būtybė išlies savo širdgėlą dėl senų senovėje padarytos klaidos. Legenda byloja, kad prieš daugelį metų, iš didelės meilės bandydamas pabučiuoti filologę, Dinas Zauras visai nenorėdamas to prarijo vieną jų. Per žaliuojantį nuo FiDi vėliavų Gedimino prospektą Diną lydės ne tik fizikai, bet ir šokėjos, orkestras, ugnies liepsnomis besisvaidantys fakyrai bei minia didelių, mažų.

O vėliau, 20 val., šį vienadienį festivalį vainikuos Vakarinė dalis, šiemet lokalizavusi buvusiuose Profsąjungų Rūmuose. Užkopti į Tauro kalną ir nusiridenti nuo jo tik anksti ryte kvies grupės: NO DJ‘s Victor Diawara, Kūjeliai, Z on A, Jama&W, Soul Magnet bei kiti. Veiklos čia ras ne tik melomanai – Vakarinę aplankys stalo futbolo profesionalai „Foosin“, nišas užpildys studentų atrakcionai, o vakarėlio eigoje apsilankymu šventės dalyvius nudžiugins pats Dinas Zauras. Apie žaliąją Fiziko dieną viską juodu ant balto aprašyti neįmanoma, todėl ateik ir pamatyk tai savo akimis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: