Homofobija mokyklose: homoseksualumo temos dažniausiai nenutyli tik tikybos mokytojai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Swift RR 2012-12-21 17:05
Tuo man Rusija ir patinka kad ji nešokinėja apie Eu žopą. Eu yra iškrypeliai, jie nori tokios reputacijos matyt. Kionig tolerantiškas gėjams, bet komentatoriams ir pencijinio amžiaus žmonėm- ne. Tavo teiginiai labai įdomūs, gal turi nuorodų kad ir anglų kalba?
Swift RR 2012-12-21 17:11
Šeip gėjai nėra povojingi- tai baikštūs silpni sutverimai- jokio nusikaltimo nepadarys, jie povojingi tuo kad kiša ten, kur nereikia.
Kiškis 2012-12-21 17:25
Apie įstatymiškai įteisintą diskriminaciją paveldėjime, bendro turto valdyme, šeimos versle, vaikų globoje ir kitose stiryse, matyt, negirdėjai? Apie jokią diskriminaciją vaikų globoje negali būti nė kalbos. Ji neegzistuoja, nes vaikų globoje homoseksualistai negali turėti absoliučiai jokių teisių. Aišku, kai kuriose galutinai degradavusiose ir iškrypusiose šalyse leidžiamas ir toks nežmoniškas elgesys su vaikais, jų luošinimas.
PCP 2012-12-21 17:43
Na EU šiek kiek perlenkia lazdą su visa pro-gay agenda, bet dar juokingiau atrodo visi tie kuriems baisiai rūpi ką jų kaimynas į užpakalį savaitgaliais kišasi, o gal pats kiša? o jei kiša - tai kur? - o ne tavo reikalas runkeli, tu žiūrek kad pačiam būtų kur merkti. Vienintelis dalykas dėl ko esu prieš - tai vaikų įsivaikinimas, vis dėl to kad ir kokie tolerantiški bus žmonės, gėjai visada bus juokingas dalykas tai vaikui gali sunku buti mokykloje bet apart to, tai kažkaip neaktualu, tegu tuokiasi kad ir tryse.
Hmz 2012-12-21 17:54
OK, pamodeliuokime. Našlė susiranda gyvenimo draugę, su kuria kartu augina vaiką. Būtų logiška, jei sakytoji gyvenimo draugė galėtų įsivaikinti partnerės vaiką, ir taip prisiimti atsakomybę už jį. Neįsivaikindama ji įstatymų požiūriu vaikui yra visiškai svetimas žmogus. Ji negali, pavyzdžiui, vaiko užregistruoti į mokyklą, paimti nedarbingumo lapelį vaiko slaugymui ir t.t. Bet, kaip supratau, pačiam yra nusišikt ant vaiko interesų - svarbu kad lesbietės nesiženytų ir nesivaikintų.
Velnias 2012-12-21 19:29
Šitą girdėjau iš 2 psichologų, todėl manau, kad rasiu ir šaltinį. Tolerancijos mėgėjams siūlau pasiskaityti: https://www.mruni.eu/lt/mokslo_darbai/j ... ?id=266219 kur link jie toleruoja, kas veda ta linkme ir kas nuo to kenčia.
Velnias 2012-12-21 20:17
http://www.laisvaslaikrastis.lt/news/237/53/ "...Ar jūs žinote apie Gender loop ir Gender mainstreming programas? Kelios citatos iš šių prgramų: Vienoje jau yra pavyzdinis vaikų darželis, kuriame vaikai perauklėjami: mergaitės pratinamos peštis ir apsiginti, o berniukai – rengtis princesėmis ir lakuotis nagus. Tai aiškus vaikų ruošimas lesbiškam ir homoseksualiam gyvenimo būdui. Ispanijos socialistinė valdžia metrikacijos knygose žodžius „tėvas“ ir „motina“ pakeitė į „gyvybės pradininkas A“ ir „pradininkas B“. Škotijos sveikatos apsaugos ministerija taip pat nurodė vengti žodžių „tėvas“ ir „motina“, visus vadinti „globėjais“. Žodžius „vyras“, „žmona“, „sutuoktinis“ visuotinai keičia žodis „partneris“. Britanijos Leiboristų partijai pavyko prastumti įstatymą, kad visos įvaikinimo agentūros, taip pat katalikiškos, privalo duoti vaikus homoseksualų poroms arba užsidaryti. Šiandien Švedijoje sąvoka „šeima“ ištrinta iš įstatymų ir pakeista „namų ūkiu“. „Namų ūkiu“ laikomas ir lesbiečių, homoseksualų, kurie gali įsivaikinti, bendras gyvenimas. Kalba keičiama ir kitose šalyse. Britanijos valdžia nurodė, kad vaikų darželių prižiūrėtojos negali vaikams girdint kalbėti apie „tėtę“ ar „mamą“, kad nesijaustų diskriminuojami homoseksualių porų įvaikinti vaikai..."
Velnias 2012-12-21 20:29
http://www.ve.lt/naujienos/nuomones/nuo ... ai-754976/ o čia sąmokslų mėgėjams: http://www.versijos.com/publ/samokslas/ ... /10-1-0-46
Hmz 2012-12-21 20:35
Peržiūrėjau, bet iš esmės ten viskas (nupylus retorikos vandenėlį) susiveda į tai, kad įvaikinimas homoseksualiose šeimose pažeidžia vaikų teises. Radau tik vieną konkrečią teisę - iš lubų nukabintą "teisę turėti mamą ir tėtį". Ir, kad jau išėjo kalba - pasižiūrėkime, kas autoriai: Kazimieras Meilius (g. 1958 m. gruodžio 8 d. Rimšėnuose, Ignalinos raj.) – Lietuvos kunigas, teologas, teisininkas kanonistas, Mykolo Romerio universiteto (MRU) profesorius. http://lt.wikipedia.org/wiki/Kazimieras_Meilius
Arthuras 2012-12-21 20:45
Kas liečia vaikus, mano nuomonė paprasta - jei jau gamta taip susidėsčius, kad negalit pasigamint - nereikia ir augint. Paprasta. Kaip norit, taip sakykit, bet vaikas turi turėti ir tėvą, ir mamą, ir matyti normalius santykius tarp dviejų skirtingos lyties tėvų. Tikrai neteigiu, kad užaugęs tarp dviejų tėvų vaikas bus gėjus, tačiau garantuotai turės daugiau sunkumų gyvenant su žmona... Nes ji būtent tokia ir yra?..
demukazz 2012-12-21 20:55
Tema įdomi ir labai aktuali nūdienos Lietuvoje. Kaip ir įprasta problemų diskusijoje buvo iškelta kur kas daugiau nei pačiame straipsnyje. Smagiai ir taikliai argumentuoja šalininkai, o jiems nieku gyvu nenusileidžia opozicija, kas tik dar kartą įrodo, jog tai LABAI opi tema. Bet daugiau kaip pusę turinio galima išmesti vien dėl nepagarbos ir vulgarumo; dėl NENORĖJIMO įsiklausyti į vienas kito argumentus; kategoriškumo ir didžiąja dalimi - žinių trūkumo. Mielieji, žinių ir auklėjimo trūksta ne mūsų vaikams, o mums patiems. Nagi, pripažinkim tai. Juk esam maža, todėl ir silpna, kompleksuota, perdėm konservatoriška tauta. Su pasauliu, mes, niekada nespėjame, o ar kada spėjome. Nuolat vėlavom ir nepritapom. Bet didžia dalimi savo gerovę kaip ir vaikų ateitį užsitikriname tuom kaip į mus rytoj žiūrės pasaulis. Ir nepradėkit garsiai šaukti, kad "mums visvien ant to pasaulio ir kaip jis į mus žiūrės". Ne! Svarbu. Juk mes ne Lietuva, o pripažinkim - Lietuvėlė. Neesame savarankiški, turbūt niekada ir nebuvome. O pasaulis (turiu, omenyje tą "pasaulį, iš kurio galime pasimokyti, pasiimti geriausias ir naudingiausias idėjas) žiūri į mus nepalankiai. Turbūt baksnojimas pirštu į pasiteisinius socialinius integravimus svečiose šalyse yra vienintelis būdas sudominti pilkąją masę suabejoti savo kategoriškumu. Nes juk kone visos valstybes įdiegusios/pripažinusios šias idėjas gyvena geriau (kaip kas tą gerumą interpretuoja, bet mases visų pirma pagalvoja apie sotų rytojų). Tai čia buvo masems Truputį pagalvokite apie revoliuciją ir progresą. Kai pastarasis yra buksuojamas - ateina revoliucija. O mes juk - maža Lietuvėlė. Čia net ir menkiausios staigios permainos turi astronominių pasekmių, nes taip - esme kaimas, "švogerių kraštas", mikro, o ne macro. Gėjų ir lezbiečių santuokų, bei įsivaikinimų sulauskime 100%. Gal ne šiame dešimtmetyje, bet sulauksime. O kuo labiau šis procesas bus vilkinamas tiesiog iš homofobiškų paskatų, tuo skaudesnės pasekmės bus. Neabejoju ir ekonominės. Nes viskas rišasi, vienokiame ar kitokiame lygyje. Tai gal pagaliau sutarkime (visi) dėl vieno dalyko? Kad neverta ir netgi žalinga yra atitolinti tai kas neišvengiamai įvyks? Tą potiancialą, kuris bus sudegintas tiek vienoje tiek kitoje stovyklose einant kryžiaus žygius galima panaudoti ir kur kas geriasniems tikslams. Kaip pavyzdžiui kooperavimui? Ir tada "nusimesime" tą gėdingą posakį :"lietuvis lietuviui - latvis". Tokios problemos ir dar tokiu mastu egzistavimas, kaip ir lenku klausimo ar pedofilų skandalas pabrėžia skaudžią tiesą, kad nemokame valdyti savo valstybės. Derybų stalas, jei išvis iki tokio prieinama, nevaisingas. Tai, tie, kurie mano pasisakymą mielai pavadintų kažkokiu ar tai anokiu globalistiniu, tegu patys pasižiūri kaip gyvena ir ką jie veikia. Nes tokiais manipulioti yra DAUG lengviau negu tais, kurie geba suabejoti.
Pumper 2012-12-21 21:09
Galią asocialam gimdantiem vaikus dėl pašalpų!
Arthuras 2012-12-21 21:15
Prie ko čia jie?.. Jums truputį negerai jau su galvelėm. Prie ko čia tie asocialūs asmenys? Taip, ten situacija irgi prasta, bet kitaip.
Aidas 2012-12-21 22:10
Joks tavo tikslas nepasiektas. Jei nori, rasyk AZ telefona, sutarsim, susitiksim asmeniskai ir padiskutuosim. Padiskutuot galesim pagal tavo supratima.
kionig 2012-12-21 22:15
Manau, kad aš jau viską pasakiau. Nebus ten daugiau apie ką diskutuoti.
Velnias 2012-12-21 22:16
"Gender mainstreaming ideologijos tikslai yra šie: 1) Drastiškas pasaulio gyventojų skaičiaus sumažinimas. 2) Panaikinimas visų skirtumų tarp moters ir vyro. Teisiškai nustatant žmogaus lytį turi būti atsižvelgiama ne į fizinius lyties požymius, o tik į subjektyvią žmogaus savimonę. 3) Visą dieną namuose dirbančių motinų panaikinimas. 4) Laisvas priėjimas prie kontracepcijos visiems, net paaugliams, bei abortas (dabar vadinamas „reprodukcine sveikata") turi būti pripažintas žmogaus teise. Homoseksualaus elgesio platinimas kaip gyventojų skaičiaus mažinimo priemonė. 5) Lytinis ugdymas vaikams ir paaugliams, jų skatinimas lytiniam eksperimentavimui. 1951 m. Bertrandas Russellas suformulavo principą: kiekvienas gali kiekvienam įkalbėti bet kokį dalyką, su sąlyga, jei mokinys yra pakankamai jaunas, o mokytojas iš valstybės gauna pakankamai pinigų ir priemonių. 6) Tėvų teisių į vaikus panaikinimas. 7) 50/50 kvota vyrams ir moterims visose darbovietėse. Skirtingi vyrų ar moterų gabumai tam tikriems darbams turi būti atmesti kaip „lyčių stereotipai". 8)Visos moterys turi kuo ilgiau dirbti mokamą darbą. 9) Religijos, kurios nepritaria šioms idėjoms, turi būti išjuoktos. Pajuoka yra vienas veiksmingiausių nutildymo metodų, tik nedaugelis prieš jį atsilaiko. Kita priemonė – masiniai grasinimai, išvadinimas fundamentalistu, sektantu, rasistu, teisinis persekiojimas." ----------- Nesakau, kad viskas čia blogis, bet tokiems tikslams visumoje aš nepritariu. Deja emigrantai daugelį šių siekių jau pajautė ant savęs. Pvz. iš lietuvio atima vaiką ir atiduoda kitai porai, vedijoje konkrečiai lietuvių vaiką atidavė negrei. Ar norėtumėte, kad jūsų vaiką taip lengvai atimtų ir perduotų pažaisti "homikams"? Vaiko atėmimo operacija paprasta kaip 2x2 - pvz. iki 15 metų vaiko negali palikti vieno, užfiksavus pažeidimą jis atimamas? Kiek žmonių Lietuvoje ekonomiškai pajėgūs taip auginti vaiką? ... taip iš esmės sugriaunamos visos vertybės ... to būtent ir siekia tas "pederastiškas" judėjimas. Čia ne sąmokslas, o kryptis kuria mus stumia, ar Jūs tam pasiruošę? Ar Jums to reikia? MAN NE!
Aidas 2012-12-21 22:32
Prie PC visi drasus. O realybeje ir su pensininku susitikti slabo. Nors ir pensininkas, bet prohomokomunistams galiu argumetu pateikti. Taip, kad moderuok ir pezek, o jei nori, AZ atvira.
Velnias 2012-12-21 22:34
Kažkoks absurdas, toks begalinis mažumo jausmas trenkiantis šlapimu. Apie kokias mases čia rašoma, apie tas kurios net nežino "ką nulaižyti ar kur pabučiuoti"... ar to pakanka leidžiant sau kitus vadinti masėmis?
kionig 2012-12-21 22:43
Matai, aš jau gana seniai apsisprendžiau, kad diskusijos nebeliko seniausiai ir jos nebebus. Savo verdikto nekeisiu.
Aidas 2012-12-21 22:47
Tai, kionig, ir liksi virtualiu veikeju. Koks tu ten bebutum, vis tiek geru Kaledu. Tikiuosi, kad pradesi mastyti, o ne tik konstatuoti realybes faktus.