Homofobija mokyklose: homoseksualumo temos dažniausiai nenutyli tik tikybos mokytojai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

arėjas 2012-12-21 22:50
Velniau, veltui stengiesi - avinų neįtiinsi. Avinai, kurie sudaro berods 80% žmonijos, tai tokie žmogystos, kurie nesugeba kritiškai, savarankiškai mąstyti, kurie visada eis su mase, plauks pasroviui, kuriems reikia pono, kad juos valdytų, kurie yra konformistai, prisitaikėliai, kurie patys nori, kad juos apgaudinėtų, kurie nori žiūrėti į pasaulį pro rožinius akinius, kurie renkasi gyventi matricoje. Avinai nesuvoks, nes ir nenorės suvokti pederastijos problemos tol, kol juos asmeniškai tai palies. Susikūrę savo rožinį pasaulėlį, kuriame valdžia gera, per teliką rodoma tiesa, pasaulyje viešpatauja tolerancija ir visuotinė meilė pilnai įmanoma (tik homofobai ir visokie nacionalistai trukdo), o visus prieštaraujančius apkaltina šizofrenija ir "tariamų" sąmokslų matymu, nors sąmokslai yra politikos esmė. Aišku kiti darbuojasi už pinigus, ne vien iš durnumo ir prisitaikėliškumo "interneto brigadose" - t.y. rašinėja palankius vyraujančiai politinei krypčiai komentarus. Plačiau apie avinus, kas dar nematė: http://www.youtube.com/watch?v=D4TVnbHQskU O šio straipsnio herojaus - žydelio, pederasto rudomanskio vadovaujamos smurtininkų organizacijos "tolerantiško jaunimo" nario žygdarbiai: http://zeppelinus.livejournal.com/32117.html http://www.patriotai.lt/straipsnis/2012 ... urtautojai
demukazz 2012-12-21 22:52
Čia suprasti kaip įžeidimą? Masėmis pavadinkime tai, kas laikosi labai kategoriškos pusės ir dažniausiai savo apsisprendimus nulemia pagal daugumos priimtas pažiūras. Bet ne pagal savo išvadas. O, kad maža ta lietuvėle tai net neveta gilintis. Ir kai tokioje mažoje tautoje dar vyksta tokie susiskaldymai, tai tikrai gero neatneša. Bus ir tos santuokos, bus ir tie įvaikinimai, nors man pačiam tai nėra priimtina, bet juk tai yra neišvengiama. Nebent žinai būdų kaip abi stovyklas privesti prie kompromiso?
Aidas 2012-12-21 23:02
Dvasinis ir fizinis skurdas. Stai prie ko priveda prohomokomunistines vertybes.
Aidas 2012-12-21 23:03
mnv 2012-12-21 23:07
Chill homofobai, gi nebus taip: http://www.youtube.com/watch?v=gOmqNKAuYdM
Hmz 2012-12-21 23:20
OK, tau moteris, kuri lygia dalimi su biologine motina augino vaiką, juo rūpinosi (galbūt ir nuo pat kūdikystės), yra svetima? Rimtai? Bala nematė, atsiversk Civilinį kodeksą ir pamatysi, kad jei tos moters vietoje būtų vyras, jis, įstatymų nuomone, būtų visai "nesvetimas" ir galėtų įsivaikinti (žinoma, jei su tuo sutiktų motina). Kalėdos - stebuklų metas Beje, kažkas čia pilstė apie vaiko interesus
Aidas 2012-12-21 23:22
Galia homoseksualam, norintiem isnaudoti vaikus!
faktas 2012-12-21 23:24
Manau, jums visiems reikia susitikti kokiame bare ir gerai pagert.
Aidas 2012-12-21 23:25
O kad kai kurie asmenys yra homoseksualiai orientuoti, tai yra suprantama. Klausimas - kiek jiems leisime itakoti musu gyvenima? Kelkis, Lietuva.
Velnias 2012-12-21 23:35
Protingas daro išvadas, kvailys įsižeidžia - kuo kvailesnis tuo greičiau įsižeidžia. Kategoriškos nuomonės laikosi fanatikai, o masės mėgsta dešrą, todėl linkusios daug nusileisti, kad tik daugiau dešros gautų - pvz. ES pinigų ar kitos ekonominės naudos. Susiskaldymas yra kiekvienoje valstybėje, nes skirtingų žmonių skirtingos vertybės - pvz. kažkam svarbu su kuo jie ..., kitiems svarbu stabilumas, todėl vardan pasilaižymo jie nenori rizikuoti vaikų ateitimi. Stabilumo siekimas neturi stabdyti pažangos. todėl kompromisas viską daryti lėtai ir atsargiai, ypač kai kalba eina apie valstybės pamatus. Prieš 10 metų visuomenė sutarė, kad homikai nėra blogis, atrodė viskas gerai, dabar jiems reikia santuokų ir vaikų? Jei jie nori vaikų, tegul juos ir pasigimdo, jei nori gyventi kartu, tegu ir gyvena, bet tegul nelenda prie mūsų vertybių. Vėliau sugalvos, kad juos visus reikia vadinti prezidentais arba Napoleonais Link ko visa tai veda aš jau rašiau. Man rezultatas nepatiko.
Hmz 2012-12-21 23:35
Kaip konkrečiai homoseksualai įtakoja tavo gyvenimą?
Aidas 2012-12-21 23:36
Kaip jau ir rasiau su homoseksualais esu ir geres. Ir nebuvo problemu. Bet jie nori tapti geresni. To nebus, kol gyvas nors koks proto krislas. Tolerancija jiems - suteikimas proga kaupti jegas igyvendinti savo zemus keslus. As uz tai, kad tokios temos butu keliamos tik medicinoje. Jokia diskusija su jais neimanoma. Musu pasirinkimas - arba islaikyti savo vertybes, arba pasiduoti prohokomunistu diktaturai. Pasirinkite, kas jus ir uz ka.
Aidas 2012-12-21 23:39
kionig 2012-12-21 23:43
O, kam čia trinti? Tegu visi pamato, kokio siaurumo mąstymas gali būti, kuris kalba "už visus" ir visų "vertybes"
Paprastas_zmogus 2012-12-21 23:45
Pas žmogelį jau kažkokia paranoja...
Velnias 2012-12-21 23:48
taigi aiskiai buvo isdestyta prie ko veda visa tai, kas konkreciai neaisku? Net pvz. idejau...
kionig 2012-12-22 00:07
senatvės marazmai užėjo
W3rtas 2012-12-22 00:11
O tai blogai, kad noriu mažiau smurto, daugiau teisybės ir meilės? Mano galva problema yra tokie kaip tu egoistai ir konservatoriai. Kurie nesupranta, jog nei vienas nesame idealus ir mums patiems reikia stengtis surasti bendrą kalbą tarpusavyje, jei norime būti laimingi.
faktas 2012-12-22 00:31
Tai tos vertybės keitės tūkstančius kartų ir dar tiek pat pasikeis per artimiausią šimtmetį. Kažin, ar vertybės apskritai turi būti kažkokiu pagrindu priimant vienokius ar kitokius visuomeninius sprendimus. Kiekvienos kartos vertybės vis kitos. Išmirs ši karta - kita susigalvos dar kitokių vertybių ir taip vyksta tūkstantmečius ir vyks be galo. Manau, reikia remtis logika. Ar gali homoseksualai tuoktis? Tai aišku, nes vestuvės yra tik tradicija ir nieko daugiau. Tokia santuoka niekam nekenkia. Ar galima homoseksualams leisti įsivaikinti vaikus? Žinoma, kad ne. Negalima teigti nei kad jie bus geri nei kad blogi tėvai, nei kad jie tvirkins vaiką, vers jį irgi homoseksualiu ir kt., nes tiesiog nėra statiškai rimtų duomenų, rodančių vienokias ar kitokias tendencijas. Bet yra duomenų, rodančių, kokį socialinį gyvenimą patiria vaikai, kurie stipriai skiriasi kažkuo nuo daugumos. Taigi tokio vaiko gyvenimas vienareikšmiškai būtų sužlugdytas. Ar homoseksualai, įteisinus jų santykius, pradės viešai ištvirkauti? Neaišku, bet aišku, kad galima uždėt baudas už viešosios tvarkos pažeidimą ir šią problemą išspręst. Homoseksualumas nėra kažkas tokio - arba yra, arba ne. Studijuodamas elgsenos genetiką turėjau išnagrinėti daug elgsenos straipsnių. Pvz., įsiminė tyrimas. Skandinavams buvo užduodami klausimai nuo ar kada nors pamanėte, kad koks nors tos pačios lyties žmogus yra fiziškai patrauklus iki ar mylitės su tos pačios lyties žmogumi kasdien? Rezultatai rodo aiškų gradientą, kiek pamenu, ~70% bent kartą yra pagalvoję apie santykius su ta pačia lytimi. Apie 30% yra žiūrėję tos pačios lyties porno filmus sąmoningai to norėdami. Vos keli procentai yra atlikę lytinį aktą su ta pačia lytimi. Tai ar galima sakyti, kad 70% homoseksualūs? Manau, kad tikrai ne. Taip mano ir daugelio šalių teisinė sistema, kuomet žmogus dėl vienokių ar kitokių priežasčių bando įrodyti savo homoseksualumą. Yra nustatyti atitinkami kriterijai. Ar homoseksualumas kinta? Tikrai taip, bet tam tikrose ribose, apie kurias labai tingiu rašyti, nes man rytoj keltis penktą ryto ir važiuoti per visą Lietuvą reikės, kad galėčiau kaip reikiant atšvęsti! (-: Ar dar yra kokių nors klausimų, į kuriuos nebus įmanoma atsakyti?
Velnias 2012-12-22 00:39
Pritariu, kad tai Š, anksčiau maniau, kad tai kažkieno paranoja, bet kai mažumos pradėjo lįsti i mokyklas, mane rimtai supykdė, priverte labiau tuo pasidomėti - kuo daugiau domiuosi, tuo labiau tai panašu į teisybę.