Homofobija mokyklose: homoseksualumo temos dažniausiai nenutyli tik tikybos mokytojai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kionig 2012-12-22 01:06
Į, sveikatą nuo penkių ryto pradėsiant lakti!
Arthuras 2012-12-22 01:37
Taip, svetima. Visų pirma, man įdomi apskritai tavo pateikta situacija, nes ji nelabai reali. O visų antra, svetimas žmogus yra svetimas. Jei nelieka tikros mamos, visada galima įsivaikinti, kaip ir iš vaikų namų.
Aidas 2012-12-22 09:51
Respect, Faktas. Esi vienas is tu, kurie turi mastyma.
Pumper 2012-12-22 10:26
Nesupratai, matau, kad jis tavo nuomonei prieštarauja. Jis sako, kad homoseksualų šeimoj augantį vaiką traumuotų tik neigiamas aplinkinių požiūris į jį, t.y. tokių homofobų kaip tu. O tu įsitikinęs, kad patys homoseksualūs tėvai tą vaiką traumuos. Skirtumą jauti, antihomofašiste? (matai, ir aš moku kurti žodžius).
Aidas 2012-12-22 11:21
Tauta, kelkis ir apgink savo vaikus nuo prohomokomunistu!
Aidas 2012-12-22 11:51
Ironija. Geru Sv. Kaledu ir Naujuju metu visiems - prohomokomunistams, antihomofasistams ir kitiems ...istams. Pumper - Fakta as puikiai supratau, tad nesivargink man ji aiskindamas. Siu klausimu sprendima palieku tokiems zmonems, kaip Faktas. As objektyvus buti nebegaliu. Jei si klausima spres tokie, kaip Faktas (norisi, kad taip ir butu) - bus priimtas sprendimas, patenkinantis visu interesus. Blemba, uzmirsau, kad jau turejau buti mires - 2012-12-21 jau praejo. Sveikinu visus ir su tuo!
dawid90 2012-12-22 14:20
Gal kas galite paaiškinti, kaip homoseksualai traumos vaiką?
Aidas 2012-12-22 15:06
W3rtas, matau, kad nuosirdziai domiesi siais klausimais ir nesi budulis. Matai, reikia nupezusiu pensininku (nebutinai pensininku), kurie rektu. Jei nebus kas rekia sis klausimas bus isprestas vienasaliskai. Esant nesutarimams ir rekimams savo laiku iseina i scena tokie, kaip Faktas, kurie vienu vieninteliu postu (o jo poste kiekvienas zodis turi prasme ir nera nieko nereikalingo) ne tik padeda i vieta nupezusius pensininkus, bet padeda taip, kad jie lieka patenkinti. Jei nebus konflikto ir rekimo, neatsiras ir Faktas.
Swift RR 2012-12-22 15:11
Pumper 2012-12-22 15:15
Čia jau atsakomybės ugdymo klausimas, bet nežinau, ką tai bendro turi su homoseksualumu, nebent tu nori pasakyti, kad homoseksualai 100 proc. besugebėtų jausti atsakomybės vaiko auklėjime.
Pumper 2012-12-22 15:17
Šito atsakymo nesulauksi, nebent kažką apie mistinį "vertybinį nihilizmą" su priedu, kad "suprasi, jei norėsi" apie ką jis čia kalba.
arėjas 2012-12-22 16:01
Moraliniams reliatyvistams, teigiantiems kad nėra universalių vertybių: yra jūsų "vertybės" leidžiančios nežabotą laisvę ir egoistišką gyvenimo būdą (visuomenės sąskaita) ir vedančios visuomenę prie žlugimo ir yra vertybės užtikrinančios normalų biologinį dauginimąsi, taip pat normalius ryšius tarp artimų žmonių: šeimos, giminaičių, tautos. Taip, kad tarp šių vertybių yra skirtumas. Be to MŪSŲ yra daugiau, taigi MŪSŲ vertybės turi didesnį svorį. Todėl jomis turėtų vadovautis valdantieji. Dėl to, kad reiktų homoseksualams leisti partnerystę ar santuoką ir tuo apsiriboti: aš, kaip ir daugelis, būčiau nieko prieš, tačiau deja jų lobistai nenorės prarasti puikiai apmokamo "darbo", todėl tuo neapsiribos ir tai teigia atvirai: reikalaus įsivaikinimo, paskui "lygaus" tai yra jiems pritaikyto švietimo ir auklėjimo darželiuose bei mokyklose, cenzūros "jų diskriminacijai" visur, kvotų homoseksualams darbe ir t.t., patys rengs provokacijas ir persekios nepritariančius. Tai jau pilnai vyksta vakaruose ir jau prasidėjo pas mus. Mažumos deja niekada nesijaus taip patogiai, kaip dauguma, todėl jų siekis - didinti jų narių skaičių (tas daroma propagandos pagalba) ir įtaką (tas daroma privilegijų pagalba). Ir dėl to paties įvaikinimo: nereikia jiems tų vaikų - jeigu labai reikėtų, gydytųsi ir gimdytų, čia tiesiog asmeninių ambicijų tenkinimas. Niekam ne paslaptis, kad jų gyvenimo būdas - "laisva meilė" ir ištvirkavimai. O visuomenės dauguma, kuri pripažįsta jų teisę įsivaikinti, tiksliau leidžiasi priverčiami pripažinti - jie leidžiasi moraliai išprievartaujami, leidžiasi įtikinami, kad yra normalu, kas akivaizdžiai biologiškai ir moraliai nenormalu. O moraliai išprievartauti žmonės yra kiekvienos totalitarinės valdžios svajonė - su jais galima daryti, ką nori. Mažumų teisės iškeltos virš daugumos teisių, t.y. tokios kurios daro įtaką daugumos gyvenimui, bet visiškai nėra būtinos mažumos išgyvenimui - nesamonė, kadangi nėra aišku kur ribos, todėl prisidengiant jomis galima totaliai valdyti kiekvieną visuomenės narių žingsnį, o tai veda į totalitarizmą. Gaunasi paradoksas: kovotojai už "žmogaus teises" iš tikro veda prie žmonių pavergimo.
dawid90 2012-12-22 16:14
Prašom konkrečiai.
arėjas 2012-12-22 16:22
Gimstamumo mažėjimas, vieningumo mažėjimas, lėšos skiriamos ne tikroms problemoms spręsti, bet ištvirkėlių pasidarkymams...
Aidas 2012-12-22 16:53
Nupezes pensininkas tave palaiko.
Aidas 2012-12-22 19:13
Dar turiu ka pasakyti ;vertybiniams nihilistams;. Labai tikiuosi, kad tai nebus palaikyta forumo tersimu. Zmogui nelemta issivaduoti is vertybiu. Beda ta, kad vadinami ;vertybiniai nihilistai; neturi savivokos ir sazines identifikuoti savo ;vertybes;. Jei jie jas identifikuotu, neisvengiamai imtu keistis. Jiems paprasciausiai psichologiskai nepakeliama isisamoninti savo ;vertybiu;. Jie yra ne tiek ;vertybiniai nihilistai;, kiek elementarus utilitaristai. Atleiskit uz grubu pavyzdi - kiaulei nelemta suvokti, kad ji yra kiaule. Galima keistis klausantis, ka sako kiti. Kaip ir man, ;vertybiniam absoliutistui;, teigiama itaka savikritiskumui padare Kionig, Pumper ir ypatingai Faktas. Nors ir savikritiskesnis, pasilieku prie savo vertybiu, bet nebesakau, kad tai yra .
Pumper 2012-12-22 19:21
Tu nesikeiti. Tu pats, pagal savo apibrėžimus, esi vertybinis nihilistas.
afor 2012-12-22 20:06
PAKELKITE rankas tie, kurie noretu, kad nelaimes atveju jusu vaika isivaikintu gejai? ant sito manau ir galite baigt visa sita diskusija
Aidas 2012-12-22 20:12
Atleisk, Pumper, bet as per silpnas suvokti tavo mastyma. Ir cia be jokios ironijos. Kazkodel Fakta pilnai suprantu, Kionig dalinai, na, o taves, kol kas nelemta.
Aidas 2012-12-22 20:45
. Edit2: psichopatologiniu sutrikimu sarasas: http://www.agora-fobija.lt/default.asp? ... =118&Code= Edit3: tai nera kazkoks baubas, realiai Lt geriausiu atveju kas trečias asmuo turi vienokią ar kitokią psichopatologiją. Edit4: po keletos apmąstymų vis tik esu priverstas pakeisti savo pažiūras. Iš tiesų homoseksualai patiria daug problemų ir ne visi jų poreikiai yra patenkinti. Man asmeniškai tapo aišku viena - šių problemų negali spręsti nei vienašališkai homoseksualai, nei tokie, kaip aš. Labai atsiprašau, jei ką įskaudinau, ateity panašių temų vengsiu.