Po šito prasidės Rusijos byrėjimas. Svarbi Ukrainos misija (Video)  ()

Šalis agresorė, pradėjusi plataus masto karą prieš Ukrainą, pradėjo negrįžtamus Rusijos politinės sistemos žlugimo procesus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo pabaiga – ne 1991-ųjų Rusijos sienos, o agresoriaus politinės sistemos žlugimo pradžia,24 kanalui“ sakė OPU vadovo patarėjas Mychailo Podoliakas, pažymėdamas, kad tik taip pasaulis praras pagrindines Kremliaus sukeltas rizikas.

2024 metais Kremlius formaliai planuoja surengti prezidento rinkimus, nes visi iš anksto žino rezultatą. Bus bandoma iš naujo paskirti karalių. Patikimumo dėlei rusai net pritrauks vadinamosios demokratinės stovyklos atstovus – „oponentus“, kurie rinkimuose turės 0,3 proc.

„Taip pat veiks kūrybinių ir mokslinių specialybių piliečių iniciatyvinė grupė, kuri sakys, kad 120% Rusijos gyventojų siūlo tau, Vladimirai Vladimirovičiau, penktą kartą tapti „visos Rusijos“ karaliumi“,– pažymėjo M. Podoliakas.

Taip Rusijoje atrodys „demokratiniai prezidento rinkimai“, kurie yra „visiškai skaidrūs“, „konkurencingi“ ir absoliučiai „atsižvelgiama į visų rinkiminius norus“.

Bet jei nuo sarkazmo pereisime prie rimtų dalykų, tai Ukraina turi svarbią misiją nutraukti šį autoritarinį procesą. Tai galima padaryti bet kur pralaužus fronto liniją arba padidinus dominavimą Juodojoje jūroje. Po to prasidės Rusijos žlugimas,

Tokiose autoritarinėse valstybėse kaip Rusija rinkimų nebūna. Ten nėra konkurencijos, bet yra visiškai laukinių žmonių, kurie nori turėti karalių, kuris žudys nebaudžiamas. M. Podoliakas pabrėžė, kad Rusija meluoja sakydama, jog yra pasirengusi deryboms. Tiesą sakant, agresorius viduje nori tęsti ukrainiečių genocidą.

 

Pagrindinis Kremliaus uždavinys yra tyliai įšaldyti „konfliktą“, kad jis nebūtų patrauktas atsakomybėn už padarytus nusikaltimus. V. Putinas, kuris yra genocidinio karo Ukrainoje autorius, ypač to siekia, nes jau turi TKS orderį.

„Rusija nesiūlo derybų ir nesupranta, kas yra derybos. Ji siūlo pasiduoti. Ir todėl nereikia derybų vadinti bandymu priversti Ukrainą kapituliuoti“, – pridūrė OPU vadovo patarėjas.

Rusija niekada nekalba apie taiką. Ji kalba apie užkariavimą. Agresoriui taika reiškia užkariavimą. Rusija nori užkariauti Ukrainą, kad okupuotose teritorijose galėtų vykdyti genocidą, grobimus ir pan.

„Jie išfiltruos žmonių skaičių, jie sunaikins juos ir atitinkamai sakys, kad jie nusižudė, susisprogdino. Kai kurie gyvens kalėjimuose ir ten pus, kaip buvo sovietiniais laikais su disidentais. Arba bus bendradarbiais, kurie išduos savo artimuosius, tėvus ir jų atminimą. O likusieji tiesiog neteks atminties. To nori Rusija, kalbėdama apie žodį „taika“, – pažymėjo M. Podoliakas.

 

Rusija aktyviai ruošiasi pseudorinkimams, kurie įvyks 2024 m. Lapkričio 14 dieną Vladimiras Putinas pasirašė įstatymą dėl vadinamųjų rinkimų. Pagal naująjį įstatymą Vyriausioji rinkimų komisija gali atidėti rinkimus, jei jie kelia grėsmę civilių gyvybei.

Dabartinis Rusijos prezidentas dar nepaskelbė, ar kandidatuos, ir vargu ar artimiausiomis savaitėmis tai paskelbs.

Europos Tarybos Parlamentinė Asamblėja pripažino Rusijos režimą diktatūra. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(2)
(13)

Komentarai ()

Susijusios žymos: