Ne tik dūsta. Jis vos ištaria žodžius. Kas nutiko Lukašenkai (Video)  ()

Įraše girdėti, kad Lukašenka ne tik dūsta, bet ir visiškai prarado balsą, jis vos ištaria žodžius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gruodžio 21 dieną Baltarusijos diktatorius Aleksandras Lukašenka pasirodė piliečiams susitikime, skirtame kainų kontrolės ir reguliavimo klausimams.

Kažkas blogo nutiko Lukašenkai. Įraše girdėti, kad Lukašenka ne tik dūsta, bet ir visiškai prarado balsą, jis vos ištaria žodžius.

„Kalbėsime pašnibždomis...“, – susitikimą pradėjo Lukašenka.

Primename, kad 2023 metų gegužę Lukašenka susirgo ir kuriam laikui dingo. Gegužės 9 dieną jis išvyko į paradą Maskvoje, bet ten buvo toks nusilpęs, kad vos galėjo paeiti. Lukašenka net negalėjo nueiti kelių šimtų metrų nuo tribūnos iki Aleksandro sodo, ten buvo nuvežtas elektromobiliu, o žurnalistai pastebėjo ant jo rankos tvarstį. Tada vakare pirmą kartą per savo valdymo laikotarpį jis neturėjo jėgų perskaityti kalbos per vainikų dėjimą Pergalės aikštėje.

Tik gegužės 15 dieną Lukašenka buvo parodytas visuomenei – jis lankėsi Oro gynybos pajėgų vadavietėje. Stipriai retušuotose nuotraukose jis atrodė kaip vaškinė figūra.

 

O lapkričio 23 d., susitikdamas su Putinu KSSO viršūnių susitikime Minske, Lukašenka keistai drebėjo, o tai gali būti ir senėjimo požymis, ir ligos ar ilgalaikio streso simptomas.

Kaip rašo charter97.org, gruodžio 19 dieną vykusiame susitikime, kuriame dalyvavo premjeras Golovčenka, Aleksandro Lukašenkos balsas taip pat buvo labai užkimęs.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(6)
(31)

Komentarai ()

Susijusios žymos: