Su šypsena: Steve Jobs reinkarnavosi ir gyvena krištoliniuose rūmuose virš Kupertino  (3)

Kai mirė Steve Jobs, daugybė žmonių pajuto jo netektį: prie "Apple Store" parduotuvių buvo nešamos gėlės ir mirusiojo "Apple" vadovo portretai, o analitikai spėliojo, kas gi bus su kompanija po jos lyderio, kuravusio visus svarbius projektus, netekties. Kaip žinome, Steve Jobs buvo budistas, ir būtent į juos kreipėsi "Apple" inžinierius Tony Tseung su klausimu, kur gi dabar yra Steve Jobs.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei tikėti budistų judėjimo Dhammakaya atsakymu, amžinatilsis "Apple" generalinis direktorius niekur nedingo.

Vieno iš budistų, kurį cituoja dienraštis "The Wall Street Journal", teigimu, Steve Jobs reinkarnavosi į „žvaigždžių karį – filosofą“ ir gyvena mistiniuose krištoliniuose rūmuose virš savo senosios būstinės Kupertino mieste. Phra Chaibul Dhammajayo, kuris šiuo metu tarnauja Bankoko šiaurėje esančioje šventykloje, teigia, jog po mirties Steve Jobs atgimė kaip dieviška būtybė, kuri pasižymi ypatingomis žiniomis ir mokslo bei menų supratimu.

Be to, jis dabar reinkarnavosi į jauno ir patrauklaus žmogaus kūną. Budistas teigė, jog dabar S. Jobs yra 25 – 40 metų amžiaus, jis neturi plikės. Savo lekcijose Phra Chaibul rodo buvusio "Apple" vadovo atvaizdą, kuris dabar gyvena mistiniuose rūmuose kartu su kitomis dvasiomis ir džiaugiasi savo draugų ir kolegų, likusių Žemėje, pasiekimais. Šventikas taip pat užsiminė, jog Steve Jobs jau pergyveno keletą gyvenimų. Jis buvo inžinierius, kuris planavo irigacinių kanalų sistemą, o taip pat statė šventyklas, vėliau atliko savo paskutinę misiją kaip kompanijos su prakasto obuolio ženklu vadovas. Visa tai jam padėjo pereiti į aukštesnį išmatavimo lygį.

Žinoma, kiti budistai mano, jog jų kolega Phra Chaibul arba rado efektingą būdą patraukti žmonių dėmesį ir galbūt sulaukti daugiau pasekėjų, arba tiesiog išprotėjo. O galbūt kiti budistai tiesiog naudoja "Samsung" gaminius ir nieko nesupranta?

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai (3)