Ekspertas: balkonuose rūkyti negalima, nes tai – vieša erdvė

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Windas 2013-02-20 15:56
cia visi rimtai tokie nusiteikia priesh rukancius gyvenant bute? Gal pradekime skustis.. oi sienos mano name plonos.. as kai miegu kaimynas bezda tuolete ishtisas valandas... o smarve lyg nuoteku vamzdis tiesiai i veida butu man atsuktas... ash neisimiegu ir uz tai blogai darbe dirbu.. gal ishvis uzdarykime ji psichushkeje ar ligoninej priverstinai nes per ji siek tiek blogai ash gyvenu? na bagius savo pezalus pradekime kitu... pvz: kestutisz, uzaugsi gal maziau pezesi, bet dabar? uzdet skafandrus rukantiems? ok oro pritruksta numirsta.. speju tavo giminej buvo kazkuris seneslis prosenelis ir t.t. rukantis.. tai butu jis uzsilenkias taves nebutu na gal ir gera ideja:P Jei bus imtasi labai grieztu sankciju del rukimo.. tai bus pretekstas skustis del kitu dalyku... masinu tarsa, automobiliu plovimas nuosavame kieme (jug vanduo susigeria i zeme o po zeme patenka ir i mano darza tas tershalas, KARAS!!) pradekime rasyt baudas, kad kazkas ilipa i troleibusa, autobusa sergantis.. jug uzdara patalpa per ji susirgti turim didesne tikimybe nei pabuvus salia rukalio vezi gauti.... galiu mirti!!! Saudikime vaikus kurie myza i jura? nes po velniu ir ash joje maudausi!!! Vnz uzdrauskime ishvis: Rukyti Vazineti transporto priemonem kurios ora tersha Naudoti tershalus toje vietoje kur gali susigerti i zeme Maudytis nes atsiras vistiek vienas kuris nusimysh Sergantiems ish savo namu judeti nes jie potencialus uzkretejai.. po velniu izoliuokime pasauli.. ai ishvis ishsizudykime.. jug visiems taip blogai.. cia mano tikros sapaliones apie tai kaip jus man atrodote burbedami cia kaip blogai kad ruko kazkas.. nepatinka nestovek salia jo.. matai kad ruko zmogus balkone tai pats kuri laika neik i ta balkona.. o jis neis i balkona kol tu ten bezdesi ar ka nors panasaus darysi.. supratimas turi buti abipusis.....
rwc 2013-02-20 15:57
Vaivaivai, . Bjaurėkis toliau. O aš gersiu kavą, balsuosiu už konservatorius, sakysiu, jog Narmontaitė geriau už Jurašą. Wanna f*ck me? F*ck yourself at first & see if this helps.
kestutisz 2013-02-20 16:09
Yra kitų pasiųlymu kaip smirdžiai galėtų neteršti oro kitiem? Na taip, spec vagonėliai kaip jau rašė, bet gi labai jau norisi individualiai. Skafandras su filtravimo sistema brangu? Katalizatoriai mašinose irgi brangu, ir statomi už degimo kameros, o ne prieš ją, nors kuras ir taip gi pieš sudegant filtruojamas. Juokingai atrodys? Nepergyvenkit, žmogus čiulpiantis rūkstančią nesąmonę jau savaime graudžiai juokingas, žemiau nėra kur. Galų gale egzistuoja realus nikotino poreikis? Yra tabletės, o čiulpimo refleksui čiupačiupsai - ir niekam nekenkia. O ten, kad kažkas rūkė - gal ir rūkė, bet todėl, kad buvo lengva ranka pasiekiama - nebūtų tokios legalios pasiūlos, nebūtų ir vartojimo, kiek ten procentų visuomenės yra oficialūs narkomanai su tikra priklausomybe, kurie dėl dozės trankosi po taškus?
Windas 2013-02-20 16:18
pvz man rukymas malonumas / komfortine prabanga ash nerukau ten pigiu cigareciu, o pypke, pypkiu uz 500 ar daugiau litu irgi ne kiekvienas nusiperka tabakas mano nesmirda... bet pagal zmones rukymas yra rukymas.. reik drausti nes tai iprantama,, jug kaip tik straipsnis buvo, kad zmones nevazinetu viesoju transportu kad ir kiek ten be pridarytum patogumu..nes vaziuoti savo automobiliu komfortas/prabanga... tai uzdrauskime visus automobilius ishskyrus viesuosius? manau ir tarsa maezesne bus ir kamsciu maziau ir valstybe uzdirbs:P cia taip sakoma je pezam tai pezam iki galo...
Kirtiklis 2013-02-20 16:57
Oi oi oi, tai kokia kaina oro tada? Aš noriu įsigyti ir orą aplink balkoną, kad ten galėčiau išvietę pasidaryti, ir kai gamta pašauks geresiuos miesto vaizdu. Tu čia rimtai ar trolini?