Rankų neturinčio NASCAR inžinieriaus istorija: kibiras motyvacijos tinginiams ir įrodymas, kad nėra nieko neįmanomo (Video)  (2)

Kartais, kai atrodo, kad neįstengi kažko padaryti – nereikia nuleisti rankų. Reikia tiesiog siekti to toliau, stengtis ir norėti. Arba tiesiog pažiūrėti įkvepiantį vaizdo siužetą apie Richie Parkerį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Richie Parkeris pasaulį išvydo būdamas kitoks nei visi vaikai – jis gimė be rankų. Tačiau stebinantis noras būti tokiu, kaip visi, šiam žmogui leidžia gyventi taip, kaip nori jis.

Vaikystėje jis net važinėjosi dviračiu, o vėliau nusprendė išmokti vairuoti automobilį ir sėkmingai tai daro ir šiandien. Žinoma, mašina yra pritaikyta specialiai jam.

Tačiau vyro svajonės vien automobilio vairavimu neapsiribojo – jis norėjo sieti savo gyvenimą su automobiliais, o tiksliau – su automobilių sportu. Gavęs 10 mėnesių trukmės stažuotę „Hendrick Motorsports“ dirbtuvėse jis įrodė savo produktyvumą, inžinerines žinias ir gavo pasiūlymą likti vienoje iš pajėgiausių NASCAR lenktynių komandų. 30-ies metų Richie Parkeris čia dirba jau aštuonerius metus.

Atrodytų, keista suvokti, ką ten gali veikti žmogus be rankų. Atsakymas – projektuoti detales ir kitus inžinerinius sprendimus. Kaip jis visa tai daro – siūlome pažiūrėti be galo smarkiai įkvepiančiame ESPN parengtame vaizdo siužete.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(7)
(0)
(0)

Komentarai (2)