Rusijoje nufilmuotas „neatpažintas važiuojantis objektas“ (Video)  (1)

Greičiausiai prisimenate „Volkswagen“ reklamą, kurioje policininkai Italijoje naujosios „Jetta“ vairuotojo atkakliai klausinėjo „What is this car?“. Panašiai nutinka ir realiame gyvenime, kuomet smalsūs vairuotojai keliuose pastebi kažką, ko dar nėra gyvenime matę anksčiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Važiuojantys keliu Samara-Orenburgas nufilmavo, jų manymu, kai ką neįprasto ir iš karto suskubo pasidalinti savo atradimais "Youtube" tinkle. Miestuose gyvenantiems žmonėms šitoks technikos stebuklas iš karto iškėlė klausimų, gal tai koks nors transformeris? Ar milžiniškas robotas voragyvis, matytas filme „Wild Wild West“? Galima lažintis, kad panašūs klausimai iškyla daugumai pamačius šį vaizdo įrašą.

Na, bent jau tiems, kurie retai susiduria su žemės ūkio technika:



Tačiau pasigilinus labiau, tampa aišku, kad tai ne kas kita, o žemės ūkyje įprastinė augalų purškimo mašina. Tiesa, atrodanti kiek neįprastai, tad ir sukelianti daugiau klausimų nuo žemės ūkio reikalų atitolusiems žmonėms.

Koks konkrečiai mašinos modelis matyti nufilmuotuose kadruose - sunku atspėti, tačiau panašu, kad jis yra giminingas tokioms purškimo mašinoms:


Taigi, jei kažką panašaus pamatysite Lietuvos keliuose, neskubėkite publikuoti į internetą, kaip „neatpažinto važiuojančio objekto“, mat iš tikro jis nesunkiai „atpažįstamas“ .
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(0)
(0)

Komentarai (1)