Su šypsena: 13 mačo sekundę vartininkas varžovams įsūdė kuriozinį įvartį (Video)  (6)

Drėgnomis rudens dienomis dažnai galima pasiduoti rudens melancholijai ar net depresijai. Kad to nebūtų, kiekvienai progai esant verta nusišypsoti. O galimybių tam tikrai būna. Štai kad ir viena iš šio savaitgalio sporto akimirkų - nors su mokslu ar technologijomis tai niekuo nesusiję, tačiau niūraus pirmadienio nuotaikos praskaidrinimui puikiai tinka.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anglijos futbolo „Premier“ lygoje šį savaitgalį netrūko nei įspūdingų bei netikėtų rezultatų, nei fantastiškų įvarčių. Vieną jų pelnė ir vartininkas. Tai - „Stoke City“ klube žaidžiantis Asmiras Begovičius. 

Anglijos čempionato 10-o turo rungtynėse „Stoke City“ namuose žaidė su „Southampton“ ekipa. Mačas baigėsi lygiosiomis 1:1.


A. Begovičius, kuris su Bosnijos ir Hercegovinos rinktine spalio viduryje Kaune užsitikrino vietą 2014 metų pasaulio futbolo čempionate, mače su „Southampton“ pasižymėjo jau 13 susitikimo sekundę.

Iš savo baudos aikštelės jis pasiuntė kamuolį į varžovų aikštės pusę. Nuo vejos atšokęs kamuolys peršoko svečių vartininką Arturą Boručą ir atsidūrė „Southampton“ vartų tinkle. A. Begovičius tapo vos penktuoju vartininku, kuris pelnė įvartį „Premier“ lygos mače.



Įdomu, jog būtent „Southampton“ klubas šiemet „Premier“ lygoje pasižymi geriausia gynyba ir iki mačo Stouke per devynis turus buvo praleidęs vos tris įvarčius.

„Smagu taip pasižymėti, bet tai buvo laimingas atsitiktinumas. Dėl šio įvarčio blogai jaučiuosi dėl A. Boručo, bet tai svarbus mūsų iškovotas taškas. Tikiuosi, jog savo karjeros metu dar bent porą kartų sugebėsiu įmušti!“, - sakė A. Begovičius.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(12)
(0)
(1)

Komentarai (6)