JAV vyras sugalvojo paprastą, bet originalų pinigų taupymo būdą  (5)

Daugelis žmonių bandė įvairiais būdais pasigaminti pinigus, tačiau daugumai iš jų tai nepasisekė arba jie buvo pričiupti. Vis dėlto vienas vyras iš JAV sugalvojo visiškai legalų būdą, kaip galima taupyti ar prasimanyti pinigų, rašo odditycentral.com.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

60 metų pensininkas Gary iš Fynikso naudoja paprastą, tačiau kartu unikalų metodą: ant kiekvieno savo turimo dolerio banknoto jis užrašo frazę „Prašau atsiųsti šią kupiūrą man, nes aš gyvenu labai vargingai.“ Taip pat yra užrašomas jo namų adresas. Norėdamas būti tikras, kad užrašas bus matomas, jis naudoja raudoną žymiklį.

Rašyti ant banknotų yra legalu, tai neprieštarauja jokiems teisės aktams. Juk pensininkas nereikalauja prievarta siųsti jam banknotus. Žmonės tai daro savo noru.

Šis metodas pasirodė labai veiksmingas, nes vis daugiau žmonių siunčia jam banknotus. Norėdamas, kad šansai susigrąžinti išleistus pinigus būtų didesni, vyras daugiausia atsiskaito 1 JAV dolerio kupiūromis, nes žmonės jas daugiau grąžina negu 10 ar 20 JAV dolerių banknotus.

Kiekvieną dieną pensininkui vidutiniškai atsiunčiami 2 JAV doleriai, todėl per mėnesį jis susigrąžina apie 60 JAV dolerių. Kai kurie žmonės įdeda ir papildomų pinigų, todėl vyras kartais taip gauna iki 100 JAV dolerių.

60-metis pinigų gauna ne tik iš JAV, bet ir iš kitų valstybių. Gary teigia, kad iš gaunamų pinigų nepraturtėja, tiesiog sugeba apmokėti sąskaitas už būtiniausias paslaugas. Šiuo inovatyviu taupymo būdu vyras siekia pralinksminti žmones, todėl jaučiasi kaltas, kai žmonės tokį užrašą ant banknotų priima rimtai.

Kai kurie žmonės siųsdami banknotus atgal stebisi tokiu paprastu būdu taupyti pinigus ir dėkoja vyrui už inovatyvumą: „Tai išradinga, kodėl anksčiau to niekas nesugalvojo?“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(29)
(0)
(3)

Komentarai (5)