Piešimo įrenginys leis kiekvienam pasijusti tarsi Leonardo Da Vinci (Video)  (0)

Būtų smagu ant popieriaus lapo realistiškai atvaizduoti tai ką matai, deja, ne visi šiuo talentu esame apdovanoti. Tačiau nuo šiol tai ne bėda! Į pagalbą atskuba įrenginys „NeoLucida“, kuris jūsų kūrybinį entuziazmą pavers profesionalo vardo vertu piešiniu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis patogus prietaisas, sudarytas tik iš prizmės ir lankstaus strypelio, lengvai prisitvirtina prie stalo šono ir objekto, kurį norite nupiešti, atvaizdą perkelia ant popieriaus lapo. Viskas, ką jums reikia padaryti – apvedžioti pieštuku tai, ką regite pro įrenginio langelį. Tiesa, objektas proceso metu privalo būti tiesiai priešais jus.

Užuot aklai vedžiojant pro „NeoLucida“ prizmę matomas linijas, galima išbandyti ir kitas technikas: sukurti šešėlius, viską atvaizduoti taškelių ar brūkšnelių pavidalu bei kitaip paimprovizuoti.

Šio išradimo autoriai Pablo Garcia ir Golan Levin buvo įkvėpti kameros „Lucida“ – optinio įrankio fotografijoms, kuris naudodamas prizmę sukuria atspindžio efektą.

Pernai „NeoLucida“ kūrėjai surengė sėkmingą kampaniją finansavimo platformoje „Kickstarter“. Jos pagalba siekiama pradėti komercinę piešimo įrankio gamybą. Neseniai buvo paskelbta, kad gautas papildomas šių prietaisų užsakymas, kurių kiekvieno kaina yra 47 JAV doleriai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(34)
(0)
(34)

Komentarai (0)