Ši reklama ant sunkvežimių Maskvoje per vieną dieną sukėlė daugiau nei 500 avarijų (Video)  (9)

Reklamos kampanija, kurios pagrindiniame makete pavaizduotos moters krūtys, buvo apkaltinta dėl daugiau nei 500 avarijų, įvykusių per vieną dieną. Reklamos makete nėra daug vizualinių elementų – tik moters krūtys, kurių spenelius pridengia užrašas „Jie traukia“. Jis buvo priklijuotas prie 30 sunkvežimių, kurie visą dieną važinėjo Maskvoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sunkvežimiai neatsigynė dėmesio, o aplink juos važiavę vairuotojai lengvai prarasdavo koncentraciją. 30 sunkvežimių su maketais buvo apkaltinti sukėlę 517 avarijų vos per vieną dieną – tai daugiau nei po 17 eismo įvykių vienai transporto priemonei.

Reklamos agentūros eksperimentas iš pradžių ėjosi puikiai, tačiau vos po kelių valandų sunkvežimius pradėjo stabdyti milicininkai. Pareigūnai neleisdavo sunkvežimiams pajudėti tol, kol reklaminiai maketai nebūdavo nuplėšti.

„Aš važiavau į susitikimą kai pamačiau sunkvežimį, ant kurio – nuotrauka su didžiulėmis krūtimis. Iškart po to man į užpakalį įsirėžė kitas automobilis, kurio vairuotoją iš vėžių išmušė tas pats sunkvežimis“, – pasakojo 35-erių maskvietis Ildaras Jurievas.

Vaizdo siužetas

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(12)
(16)
(-4)

Komentarai (9)