Gyvos būtybės Marse? Naujoje NASA nuotraukoje sąmokslo teoretikai įžiūri marsaeigį remontuojantį darbininką be šalmo  (4)

Mokslininkai seniai laužo galvas, ar gyvybė Marse egzistuoja. O štai naujausia NASA fotografija suteikė dar vieną progą sąmokslo teorijų kūrėjams pareikšti, kad visatoje mes – tikrai ne vienintelės protaujančios būtybės. Marsaeigio "Curiosity" navigacinės fotokameros užfiksuotuose kadruose nežemiškos gyvybės entuziastai prie marsaeigio palinkusį humanoido pavidalo siluetą. "Tarsi jis remontuotų "Curiosity"! – siūlo įsižiūrėti jie.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš tikrųjų nuotraukoje matyti ne pasilenkęs humanoidas, o šešėlis, truputį panašus į pasilenkusią žmogiško pavidalo būtybės figūrą. Beje, sąmokslo teoretikai tikina, kad, sprendžiant iš šešėlio, ta būtybė Marse prie "Curiosity" dirba be skafandro – bent jau be šalmo. Apie tai neva byloja styrančių plaukų kuokštas. Taip pat matyti, kad būtybė ant pečių pasikabinusi kvėpavimui skirto oro balioną, o didžiąją jos kūno dalį vis dėlto dengia kažkoks kostiumas (Marse ji bent jau ne nuoga!..). Šios nuotraukos ufonautikos entuziastų gretose sukėlė didžiulį pagyvėjimą – nežemiškos gyvybės išpažinėjų bendruomenė dievagojasi: tai – įrodymas, jog Marse gyvybė egzistuoja. Įdomu ir tai, kad, kai kurių šaltinių duomenimis, nuotrauką ufonautikos bendruomenei pamėtėjo programišius Gary McKinnonas, kuris skelbiasi įsilaužęs į slaptą JAV žinybų archyvą ir ją taip pat radęs tarp "bylų, įrodančių protaujančios nežemiškos gyvybės egzistavimą." Be kita ko, atsirado ir įsitikinusiųjų, kad Marse jokio "Curiosity" nėra – šitas robotas neva rėplioja kurios nors iš Žemės dykumų paviršiumi, o šiose nuotraukose matyti ją valantis žmogus. Žinoma, daugelis supranta, kad šešėlis, ko gero, tėra dar vienas atsitiktinis panašumas į gyvą būtybę, o tą panašumą mato tie, kurie labiausiai nori ką nors panašaus pamatyti. Ko gero, nagus prie antžeminio zondo bus prikišęs tikrai ne šis "darbininkas" - jis juk be plaukų. Tokiu atveju, gal zondą ten remontuoja... "Cursiosty" komandos garsenybė Bobakas Ferdowsi su irokėziška šukuosena?
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(29)
(26)
(3)

Komentarai (4)