Sukurtas naujas vaizdo įrašas, kurį regėsime pasaulio pabaigos metu (Video)  (0)

Šių metų pradžioje į internetą nutekėjo gerokai nutriušęs, prieš 34 metus sukurtas CNN televizijos vaizdo klipas, kurį paruošė šios televizijos vadovas Tedas Turneris, tikėjęs, kad CNN naujienas transliuos 24 valandas per parą iki pat pasaulio pabaigos. Tik štai bėda: nors vaizdo įrašas yra didingai graudulingas, jis taip pat yra ir siaubingai nuobodus. Šį trūkumą nusprendė ištaisyti Johnas Oliveris.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2015-04-21 Sukurtas naujas vaizdo įrašas, kurį regėsime pasaulio pabaigos metu (Video)  (0)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Humoristas savo laidoje „Last Week Tonight“ parodė įrašą, kurį mes iš tiesų turėtume matyti, kai žmonijos baigtis dėl kokios nors priežasties bus neišvengiama.

Žmonių dominavimo Žemėje pabaiga, anot J. Oliverio, turėtų būti sutinkama ne ašarojant, o didžiuojantis tuo, ką sugebėjome pasiekti.

Trumpą mūsų pasididžiavimo vertų žygdarbių istoriją pasaulio pabaigos proga pasakojantis žymus aktorius Martinas Sheenas siūlo didžiuotis tuo, kad tapome pirmaisiais gyvūnais, išmokusiais vaikščioti dviem kojomis, o po to nebesinaudoti tomis kojomis norint kur nors persikelti. Žmonija gali didžiuotis tuo, kad suvaldė ugnį, sukūrė kalbas, raštą, ir vien dėl to, kad norėjo pažiūrėti į ryklių pilvus, sukonstravo povandeninius permatomus tunelius.

Žinoma, yra dalykų, kuriais didžiuotis neturėtume: kruvinas nacių žygis per Europą, atominės bombos ir... kvailystės, kurias kiekvieną dieną patys viešiname „Youtube“.

Taigi, kai ateis pasaulio pabaiga – neliūdėkite dėl to, ką prarandame. Didžiuokitės tuo, ką sukūrėme. Ir paskutinį kartą nusišypsokite žiūrėdami, kaip salūne linksminasi katinai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(29)
(37)
(-8)

Komentarai (0)