Privažiavo. Kaip Rusijos propaganda gąsdina bėgliais Europą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Che 2015-09-09 12:14
Pats straipsnelio autorius pripažįsta, kad perėjūnų priėmimimas yra iracionalus, tai tik emocijomis kontroliuojamų žmonių, nevalingas poelgis. Ir visa tai puikiai valdo ir išnaudoja šansą tie, kurie kuria Europą be tautų. Bet jų laukia sunkios pagirios. O mums lietuviams reikia stebėti ir neleisti prigirdyti šiais nuodais Lietuvos. Ir kaip visur svaigalų gamintojai taikosi į mūsų jaunuolius, kaip ir šio straipnselio autorius. Savo pasibaisėtinomis tolerancijos programomis ir projektais, jau nuo kūdykystės ėda jų protus. Net ir vyresniems žmonėms ES propaganda išrovė pasipriešinimo daigus su savo šlykščia šaligatvių stendų programa. Juk negali būti bloga sąjunga, kuri tiesia šaligatvius ir duoda kruopų.
Che 2015-09-09 12:22
Taip ir matau išdidų musulmoną atidirbantį 105 eurų pašalpą. Pagal įstatymą turės atidrbti 25 valandas per mėnesį už tuos 105 eurus. O gal jie turės viršenybę LR įstatymams ?
vytautas50 2015-09-09 12:29
slack 2015-09-09 12:31
Vyresnis kaip 60metų žmonės labai skeptiškai žiūri į ES. Dažniausiai palankai į ES žiūri 30-50 mečiai. nemanau,kad ateityje žmonės vis dar entuziastingai palaikys ES. Lietuvos žemdirbiai Briuselį streikuoja. Euru nepatenkinti perkeltais pabėgėliais bus nepatenkinti. Nepatenkinti, visokiais "lygybės" paradais. Gyvenam karo sąlygomis, kad tik patys lietuviai tarp savęs nesusipjautų. O tai bus kaip Ukrainoje ar Sirijoje, kas savi į savus šaudo.
vytautas50 2015-09-09 12:44
immortallt 2015-09-09 13:34
Parodyk man patenkintą žmogų apskritai. Jei ir būna toks, tai retai būna susiję su valdžia.
slack 2015-09-09 13:35
. Iškyla klausimai kas tokie mes esam? prasideda tapatumo paieškos. Prasideda senų regionų atsiskiriamas nuo valstybės:Škotija,Bavarija,Katalonija,Kosavas,Belgijos pasidalijimas. Prasideda naujų valstybių kūrimas. Imigrantus reikės bandyti integruoti tai kainuos pinigus. Kai iškils valstybės teritorijos vientisumo klausimas? Ar manot,kad tie imigrantai,kurie pabėgo iš savo šalies gins svetimą valstybę kartu su svetimais žmonėmis? Ar Lietuva nori būti Europos federacijos dalimi ar nenori? Nes juda link centralizacijos.
slack 2015-09-09 13:41
Tokio tipo imigrantai kaip gydytojai, tikrai nevažiuos į Lietuvą. Estijoje imigrantas gydytojas tiesiai šviesiai pasakė,kad tokia valstybė kaip Estija manęs neverta. nereikėtų pamiršti,kad tie žmonės bus perkelti priverstinai į skurdžia ES valstybę. Ar manot,kad jie bus dėkingi Lietuvai.
Marius.brn 2015-09-09 13:56
Geras parašas. Svarbiausia, kad visa diskusija, tai epinė šūdaaudrė, be jokio adekvataus bandymo ieškoti kokių nors sprendimų.
deadmau5 2015-09-09 14:12
Man "patiko" Vytauto komentaras. "Na ir kas kad isnyksime, dirbsime kol numirsime", "proseneliai dirbo zeme iki numirimo" ir t.t. ir panasiai. Tai tik irodymas, kad toks nacionalizmas kenkia valstybei, privesdamas ja prie isnykimo, o gyvenimo salygos tik bloginamos iki naturinio ukio ribos. As asmeniskai nenoriu tokio gyvenimo ir nemanau, kad nacionalistai gali kazkam nurodineti su kuo gyventi ir tuoktis. Jus galit uzsidaryti sau i tikru lietuviu bendruomene ir dirbti sau iki mirties ardami zeme, bet tai tik jusu pasirinkimas ir juns nieks netrukdys to daryti. Taciau trukdyti gyventi kitiems jums nieks neleis ir zlugdyti musu valstybes taip pat. Dar priminsiu tai, kad jei Lietuva butu grynakrauje lietuviu, muns butu sunku susirasti nuotaka, kuri nebutu pirmos ar antros eiles pusesere. Taigi, sekmes jums su del kraujomaisos issigimusiais vaikais, bet mes dauguma lietuviu gyvensim kitaip. Dar paoperuokim skaiciais. UK praeitais metais turejo bene rekordika imigrantu prieaugi. Dabar pazvelkim i siu metu antro ketvircio bedarbiu statistika - maziausias bedarbiu skaicius per 7 metus. Kas sako,kad imigranatai tik sedi ant pasalpu yra neteisus. Taip dalis ju yra tokie ir normalu, kad kazkas del to nepatenkintas, bet ta dalis labai maza, vis pastebima. Kaip neimanoma pasiekti visisko uzimtuma, taip neimanoma idarbinti visu atvykusiu imigrantu. Tad nacionalistai, atveskit ir gyvenkit savo gyvenima niekur nesikisdami, nes butent jus labiausiai ir kenkiat valstybingumui.
Laurynas19 2015-09-09 14:35
Apskritai man tie pabėgeliai kažkaip keistai atrodo.. Šiandien mačiau video kuriame tie pabėgeliai buvo pervežami traukiniu kažkur. Ir traukiniui sustojus pareigūnai bei savanoriai jiems atnešė gerti (vandens butelių pakuotes) bei maisto. Bet tie pabėgeliai ne tai, kad valgytų bei padėkotų, jie išspardė ir išmėtė viską kas buvo atnešta. Kodėl? - Todėl, kad jie jaučiasi jog juos gabena kažkur per prievartą - Todėl, kad jie jaučiasi jog čia mūsų europiečių kaltė jog jie tokioje situacijoje, bei taip nori parodyti jog jiems nereikia išmaldos. - Jie mano jog mes juos išnaudojame ir vaizduojame geručius duodami jiems davinius. Iš video ir kitos realios informacijos kuri pasiekiama susidaro visiškai kitoks vaizdas nei piešiama oficialiai..
elcucuy 2015-09-09 14:51
.
Niko 2015-09-09 15:38
rusynas sukūrė ir finansuoja ISIS, tuo pačiu palaiko žmogžudį nusikaltėlį sirijos kruvinąjį diktatorių, siunčia karius sirijos diktatoriui, tiek ISIS, tiek diktatoriui tiekia karo techniką, siekia, kad tik kuo daugiau žmonių žūtų, kad būtų kuo didesnis chaosas, kad tik kuo daugiau žmonių bėgtų į Europą ir, kad tik kuo sunkiau būtų mums, europiečiams. Baisu ir pagalvoti kiek kraujo ant rusyno rankų, vien dėl to, kad kremlius nemėgsta mūsų, europiečių, kaip kad Hitleris nemėgo žydų. Tiesa sakant, rusynas peržengė jau visas ribas, tokio šlykštaus ir baisaus teroristinio darinio, kaip rusijos valdžioje, nėra buvę net nacistinėje Vokietijoje, ar betkur kitur pasaulyje.
kiesza 2015-09-09 15:51
Tiesiog naivu manyti, kad pabėgelis iš Sirijos turėjęs 10 000 žalio bilietui į ES eis dirbti Lietuvoje už 350e ??? Čia suvažiuos agresyvūs tinginiai,dikaduoniai, neišsilavinę, dviveidžiai su ES iliuzijomis kurių Lietuvoje nėra ir jos brangiai kainuoja. Jai tokį asmenį jūs norite apgyvendinti šalia manęs, vadinasi jūs manęs negerbiate, o kiekvienas Lietuvis yra tėvynės dalis. Arabų šalyse įprastas dalykas, kad nėra mokesčių, tad apie mokesčių mokėjimą pamirškit, sakot jie dirbs? (reiškiasi prieštaraujate arabo prigimčiai)
vytautas50 2015-09-09 16:09
kiesza 2015-09-09 16:13
Juk čia sarkazmas?
Kadras 2015-09-09 16:18
Vytautai is kur toks naivumas? As irgi galvojau pries 10 metu, kad esu grynakraujis lietuvis, bet nusprende musu gimine pasigilinti ir sudaryti gimines medi. Tai kainavo ilgus metus darbo, vazinejimo i archyva ir be abejones nemazai tai kainavo. O rezultatas mus nustebino, nes 1870~ metais, mano pro-proseneliai atvaziavo is Gdansko srities Lenkijoje. Tai kaip dabar yra, ar as esu jau lenkas ar lietuvis?
Niko 2015-09-09 16:38
Tai jo jo, aš irgi, kaip vatnykai, manau, kad ISIS sukūrė JAV, nors didžioji dalis ISIS teroristų - rusai, taip pat ir ginklus ISIS tiekia JAV. )) rusijos kariai Ukrainoje ir Sirijoje taip pat yra atsiūsti JAV. Kokia bloga ta JAV. ) Pamenu, anksčiau tokiom sąmokslo teorijom būdavo atskiri forumai, dabar dėl rublių vatnykams ne gėda ir technologijose rašyti.
Profesorius :) 2015-09-09 17:25
seniuk pritariu tau! i musu europa atslenka baisus uzkratas...ir matau,kad cia nieko gero nebus... vokietija istiks krize,o poto ir visa europa... nu reik tiketis,kad to nebus...
Profesorius :) 2015-09-09 17:43
butent! visus juos lauk is cia