Nauja Rusijos nacionalinio saugumo strategija: pagrindinės grėsmės - JAV ir NATO, o atsakas į šias grėsmes - galingas branduolinis ginklas ir nuolatinės parengties įprastinės pajėgos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Absoliutas 2016-01-03 13:46
Blogio imperija toliau siauteja. Bet jau bunda rusijos zombiai ir ta jaucia rusijos rezimas todel jau pradejo tverti tvoras nuo liaudies.
Gediminas Jurgaitis 2016-01-03 15:10
Arnui ruoskit defibriliatoriu
DimQa 2016-01-03 17:06
Man atrodo per vėlu
Gedis 2016-01-03 18:08
Ekonomikos visos ant durniaus laikosi,kurios vis skolinasi ir skolinasi.Mes ne išimtis.Net praktiškai nieko nebegaminame,o tiesiog naudojame.Na ir ponulis labai prajuokinai su pasakymu apie praplautas smegenis Bent vieną šalį įvardink,kur smegenų neplauna?Plauna jas visur,tiek rusijoj,tiek usa,o pas mus paskutiniu metu ypač.Ypatingai apie nepakilusias kainas.Žiūrėjau laidą,kai rodė,kad net pigo,pvz kiaušiniai kainavę virš 6lt,atpigo 6centais lietuviškais.Na bet visi tokius brangius ir teperka,o kad pvz cento kiaušai pabrango nuo 2.99lt iki 3.40,čia jau nesiskaito ania? Kitas dalykas,nenorėk,kad rusijos ekonomika pradėtų griūt,nes tada prasidės bespredelas,ir tu tikrai tada nebūsi garantuotas,kad tau koks Žirinovskis nesukiš atominės į gerą vietą.Esame mažiukai,turime puskvailį didelį kaimyną,tai gal geriau tyliau pabūt prie miegančio,nei bėgiot aplinkui rėkaujant ir laukt kol priplos.
Simplicity 2016-01-03 19:46
p.s. Per paskutinius metus t.lt diskusijos nusmuko iki delfi lygio. Visi turintys kitokią nuomonę buvo sėkmingai išbaninti (už forumo teršimą), o atviri įžeidinėjimai pamažu tampa norma. Jei anksčiau šoninio meniu skiltyje "Jūsų požiūris" kabėdavo įdomesni straipsniai su dar įdomesnėmis diskusijomis, tai paskutiniu metu ten kabo straipsniai iš serijos "rusai puola" ir vėmalai komentaruose. Jei įlendu iš telefono, tai dar ir degtinės reklamų prisižiūriu- totali degradacija.
Dvigubas nulis 2016-01-03 20:25
Kas tie visi?
Simplicity 2016-01-03 21:35
, vatnykais ir kitais įžeidinėjimais. Nežinau, bet jei jau toleruojat įžeidinėjimus, tai tada ir diskusijas pervadinkit į "Pamazgų duobė".
PupuDede 2016-01-03 22:02
Tikrai ir as ta pastebejau, tik turek kitokias mintis nei delfistai is kart minusu kruva Gerai cia uzskele puse pigo puse bringo kas pigo ??? Jei puse tai manau turetum pasakyt apie koki 5000 prekiu kurios pigo laukiu Beje is paslaugu sektoriaus irgi pasakyk kas pigo? ACIU DIEVUI kad pasiseke mums, nes pigo nafta, gelezis i rekordines mazumas o tai jau buta ATA.
Simplicity 2016-01-03 22:26
Po šiuo straipsniu užgauliojimų mažiau, po kitais straipsniais jų daugiau ir jie riebesni. Ir čia ne vien tik temose, kur vatnykai su beretėmis kapojasi. Blogas tonas diskusijose tampa norma ir man, senbuviui, tai nepatinka.
vanduo4 2016-01-03 22:57
-
Dvigubas nulis 2016-01-03 23:24
, turintys kitą nuomonę, tai kas tada yra vytautas50, Arns, Ernestass, Justas, Justas777, lucy, Audrius ir kiti, mėgstantys aktyviai reikštis temose apie Rusiją? Taip pat prašiau išvardinti konkrečiai, kas buvo išbanintas, tačiau vietoj sąrašo (galbūt dėl to, kad būtų tik 1 ar 2 asmenys per praeitus du metus?) gaunu tik pasiūlymą peržiūrėti gėdos lentą. Juo labiau, kad anksčiau rašei, kad jie užbaninti dėl forumo teršimo, o dabar rašai, jog dėl nenormatyvinės leksikos naudojimą. Gal vertėtų labiau apsispręsti? Asmeniškai visiškai netoleruoju tokių žodžių, kaip idiotas, todėl juos visąlaik trinu. Jeigu ir yra tokių įžeidinėjimų, tai nebent tol, kol neištrinu. Pats įdėmiau gėdos lentą peržvelgęs pamatysi, kad iš praeitų dviejų metų prorusiškam komentatoriui nė vienam nebuvo duota dviėjų įspėjimų (vienam ar dviem po vieną kartą) dėl nenormatyvinės leksikos. Pagrinde - forumo teršimas. Žodžio „vatnikas“ nelaikau įžeidinėjimu iš dalies dėka Katės įtakos forumui bei jos sugalvotam žodžiui „eurovatnykas“ (eurovatnikas/euroberetė), kuris taip pat nepažeidžia įžeidinėjimo mano nuomone.
Creatium 2016-01-03 23:34
Na taip, dėl Rusijos priešiško požiūrio į vakarus yra kalta Grybauskaitė. Nenusiriskite iki tokių kraštutinumų. Grybauskaitė yra pasakiusi, kad Rusija turi "teroristinei valstybei būdingų bruožų". Kas sutiks, kad tai nėra tiesa? Norit kalbėti apie kurstomą neapykantą? Pakalbėkime apie fašistus, banderovcus, baltąsias pėdkelnes, pydarastus, imperialistus ir visus kitus būdvardžius, kuriais vakarų šalis (ir Ukrainą) apibūdino aukščiausi Kremliaus vadovai. Tada galėsit verkti kaip Grybauskaitė pasakė tiesą apie šalį, apie kurios matyt "nevalia minėti".
Arthuras 2016-01-03 23:53
, nekraipyk faktų. Tai yra nesolidu, nediplomatiška. Ar tas pats, tarkim, Putinas yra kažką panašaus pasakęs apie Ukrainą, Lietuvą? Aš bent jau negirdėjau, bet jei yra taip nediplomatiškai užvėlęs, tai gerai būtų, kad pacituotum.
sloggi 2016-01-03 23:59
http://www.ve.lt/naujienos/lietuva/liet ... u-1282215/ pirma pastraipa.
Arthuras 2016-01-04 00:29
http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/li ... -56-467874 7:20 įraše. Grybauskaitė tik pasitaisė vėliau, jog tai yra valstybė rodanti teroristinių bruožų. O pradžioje ją vadino teroristine valstybe.
DimQa 2016-01-04 07:53
Butthurt much? Gyvenam valstybėje, kuri yra "priešiškai" nusiteikus prieš ruSSija. Ir tas niekada nepasikeis, mes per daug nukentėjom nuo jos. Tad yra du variantai, arba jūs susitaikot su tuo, arba chemodan, vokzal, mother russia. Viskas labai paprasta
Arns 2016-01-04 10:29
Dvigubas nulis, na nereikia apsimetinėti, nežinau kodėl, bet labai toleruojate visus nusišnekėjimus, o dar labiau įžeidinėjimus. Gal trūksta principingumo, kurio turėjo Smėlis? Tu toleruoji vatnikas? Na kitas toleruos debilas (psichinė būklė), motkrūšys (netradicinė meilė), nigeris (žmogus iš Nigerijos ar turintis kelintos kartos šaknų) ir pan. Bendrame kontekste , tu prisidedi prie įžeidinėjimų ir netvarkos kėlimo, net pats nesuprasdamas kaip per asmeniškumus leidi užsiauginti sparnus visokio lygio bomžams. Pilnai pritariu Simplicity išreikštai nuomonei, jog seniau diskusijos buvo kitokios. Be jokių dvigubų standartų, kas nusišnekėjo ar jei diskusijos nukrypo nuo temos, viskas būdavo ištrinama, o persistengusieji pailsėdavo. Nebūdavo tokių baisių įžeidinėjimų net tada, kai buvo galima rašyti neprisiregistravus, kokius turime dabar... Bendrame kontekste, žinučių skaičių gal ir padaugėjo, bet iš jų skaitymo vertės liko bene vienas kitas. Kad ir šioje temoje, pusė pranešimų nesusiję nei su tema nei su bandymu bent apie kažką diskutuoti. Bet clickų portalas gal dar iš inercijos ir prisirinks.
Niemand 2016-01-04 11:26
Nu vartyk kaip nori, bet tai fakto konstatavimas, o ne įžeidimas. Tai, kuo Rusija užsiima Ukrainoje, niekaip kitaip kaip tik terorizmu nepavadinsi...
naim 2016-01-04 14:30
Visu pirma nuo kada 0.5mln maidanieciu patapo ukrainos gyventoju dauguma? juk ukrainoje gyvena apie 30mln zmoniu , o gal ten ne zmones? ..... sakai krymo uzgrobimas..... mhmm tai labai diskutuotina nes krymas kazkada buvo dovanotas ukrainai su salyga kad ji taps ssrs dalimi.... ukraina atsiskyre nuo ssrs tad krymas kaip ir neteisetai liko ukrainos sudetyje, bet kadangi valde Janukovicius tad rusai triuksmo nekele... Beje pasidomek koki turta igijo USA senatorius bidenas, Kerry ir ju vaikai ... pagooglink : biden and ukraine , suprasi kad tai nebuvo normalus valdzios pasikeitimas, P.S. papasakok ka ukrainoje veikia A.Kubilius?
uodas 2016-01-04 14:47
Koks skirtumas kas kuom užsiimineja, esmė, kad aš gyvenu laisvoje demokratinėje šalyje ir man laisvos šalies piliečiui nepatinka, kai man mano šalies vadovai meluoja (arba bent labai, labai sutirština spalvas), kad rusija pvz žydra, nors akivaizdziai ji raudona (spalvas pasakiau betkokias). va kur esmė. t.y. niekas neturi man pudrinti akių mano pačio šalyje ir tai matydamas, nusiviliu tuom, kas man gal būt brangiausia. Pradedu ieškoti savo susigalvotais budais tiesų (suprantu rusiškai ir vokiškai, tai ir seku viską ką jie sako, ir nei su vokiečiais, nei su rusais - "lietuviška teisybė" kartu nevaikšto, o kitas supranta tik rusiškai..., o trečias tik angliškai...). o taip noretusi papraščiausiai paskaityti žinias puslapio kur galūne .lt O kokią propagandą varo putinas rusams, ar kokie jie blogi patapo kai prasidėjo visas šūdas Ukrainoje ir kas jį užvirė čia jau antraeiliai dalykai. Ir tiktai betkas prasižioja, kad nesutinka su kišama "teisybe" iškarto būna suėstas vietinių "zombių", kurie mano kad visi kiti zombiai, bet tik ne jie. Vietoj to kad draugiškai išsiaiškintume, kodėl yra pasaulyje taip, kaip yra ir ką reiktu daryti, kad iš to gauti maksimalią naudą vidaus ūkiui netik dabar, bet ir kadanors tarpvalsybinėms aistroms nurimus yra vykdoma raganų medžioklė visu pajėgumu. Aišku tikiu kad gal būt sėdi koks rusu šnipo pavaduotojo, pavaduotojo pavaduotojas ir Lietuvos top10 forumuose dergiasi - logiška. bet man keista, kad kai kurie zombiauja aklai - absoliučiai aklai čiut ne - kas mėgsta barščius ir koldūnus, tas putino draugas.