Tikrasis Rusijos oro uostų saugumas: įkaušęs rusas su automobiliu važinėjo po terminalą, o apsauga bejėgiškai bėgiojo iš paskos (Video)  (2)

Socialinius tinklus penktadienį linksmina apsaugos vaizdo kameromis nufilmuotas tragikomiškas siužetas. Nors įvertinus visas aplinkybes, iš tiesų situacija buvo labai pavojinga ir tik įrodo atitinkamų tarnybų aplaidumą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anot vaizdo siužetu pasidalijusio šaltinio, Kazanės tarptautiniame oro uoste buvęs specialiųjų tarnybų darbuotojas, kaip įtariama, apsvaigęs nuo narkotinių medžiagų ir alkoholio sėdo prie automobilio „Lada“ vairo ir nusprendė apvažiuoti didelį pastatą trumpiausiu keliu – tiesiai per terminalą.

Kaip pastabiai pažymi komentuotojai, oro uosto antiteroristinės apsaugos lygis tiesiog žavi... Beprotis prie vairo buvo sulaikytas tik pakilimo tako prieigose.

Apsvaigusio vyro kvailystė vaizdo įraše

Pranešama, kad terminalas atrodo nusiaubtas, o oro uostui buvo padaryta nuostolių už maždaug 6 mln. rublių (apie 94 tūkst. eurų). Anot KNZLIVE, 40-metis sulaikytasis yra buvęs Tatarstano Vidaus reikalų ministerijos pareigūnas. Šiuo metu jis vadovauja privačiai saugos tarnybai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(32)
(5)
(27)

Komentarai (2)