Viskuo nepatenkintas pakvaišėlis ar pasipelnyti bandantis svajoklis? Padavė į teismą Eifelio bokštą, „Mein Kampf“, Romos imperiją ir dar daugybę dalykų  (2)

2009 metais Jonathanas Lee Riches buvo įrašytas į Guinnesso rekordų knygą kaip daugiausiai žmonių į teismą padavęs žmogus istorijoje. Kaip į šį rekordą reagavo pats Jonathanas? O gi padavė už tai į teismą pačią Guinnesso rekordų knygos organizaciją!


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jonathanas į teismą yra padavęs daugiau nei 4000 žmonių, bendrovių, organizacijų ar asociacijų visame pasaulyje. Tačiau jam to neužteko ir jis padavė į teismą Guinnesso rekordų knygos organizaciją už tai, kad jį pripažino labiausiai besibylinėjančiu žmogumi pasaulyje.

Savo ieškinyje jis rašo, kad Guinnesso rekordų knyga neturi jokios teisės publikuoti jo „darbų bei teisinių šedevrų“. Jam taip pat nepatiko pravardės, kuriomis jis minimas įraše apie rekordus.

Tiesa, stebėtis nereikėtų, nes šis žmogus į teismą yra padavęs JAV prezidentą George‘ą W. Bushą, Kubos revoliucionierių Che Guevarą, Paris Hilton, Eifelio bokštą, Britney Spears, Adolfo Hitlerio nacių partiją, „Google“, Romos imperiją, muzikos grupę „The Queen“, Platoną, skandinavų dievus bei daugelį kitų veikėjų.

Taigi akivaizdu, kad šis vyrukas nelabai turi užsiėmimų, išskyrus paduoti kitus į teismą. Kad įsitikintumėte jo bylų absurdiškumą, paminėsime tai, jog 2016 metais jis padavė vienos loterijos laimėtojus į teismą, teigdamas, kad jis jiems paskolino pinigų loterijos bilietui įsigyti.

Taigi Jonathanas siekia, kad laimėti pinigai atitektų jam. Tiesa, daugumą bylų jis pralaimi ir, tikriausiai, nereikėtų klausti kodėl. Kai kurios jurisdikcijos netgi uždraudė Jonathanui teikti ieškinius. Tiesa, jis pats nėra šventasis ir atliko laisvės atėmimo bausmę už finansinį sukčiavimą savo žmonos atžvilgiu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(11)
(12)
(-1)

Komentarai (2)