Silpnų nervų automobilių mėgėjams geriau nežiūrėti - dėl policijos klaidos sunaikintas gražus „Ferrari 458 Spider“ (Video)  (8)

Didžiojoje Britanijoje policijos nurodymu sąvartyne buvo sunaikintas superautomobilis „Ferrari 458 Spider“, konfiskuotas iš milijonieriaus Zahido Khano (31). Buvęs automobilio savininkas šį kvapą gniaužiantį filmuotą vaizdą, kurį gavo iš pareigūnų, išplatino socialiniuose tinkluose. Jo teigimu, policija apmaudžiai suklydo ir padarė žalos už 200 tūkst. eurų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Istorija prasidėjo tuomet, kai Zahidas Khanas atvyko į Birmingemo teismo posėdį dėl nuomos reikalų, o prabangų automobilį pastatė ne važiuojamoje dalyje, o ant grindinio, kuriuo vaikšto pėstieji. Taip jis ir prabangus automobilis tapo garsenybėmis. Bet neilgam.

Pernai balandžio 5 d. milijonierių sustabdė policija ir, patikrinusi dokumentus, „Ferrari“ konfiskavo. Įtarė, kad automobilis vogtas, neturi reikiamo draudimo. Tuo tarpu brangių automobilių kolekcininkas Zahidas įrodinėjo, kad „Ferrari“ įsigijo legaliai aukcione (per tarpininkus) ir yra teisėtas jo savininkas.

Deja, kai Zahidas su visais reikiamais dokumentais atvyko į policiją, išgirdo liūdną žinią – „Ferrari 458 Spider“ sunaikintas, nes, pareigūnų duomenimis, priklausė „B kategorijai“ (netinkamas eismui dėl anksčiau patirtos avarijos ar kitų priežasčių).

Ir nors automobilio šeimininkas įrodinėjo, kad automobilis nebuvo pavogtas, kad blogiausiu atveju gali būti pelningai parduotas dalimis, buvo jau vėlu.

„Ferrari 458 Spider“ naikinimas video siužete

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(12)
(1)
(11)

Komentarai (8)