Latvija nuskambėjo per pasaulį, o policija pradėjo tyrimą: latvis menininkas parodė savo mėsą valgančius žmones ir sako, kad tai privers žmones susimąstyti apie pasaulio ateitį (Video, vaizdai gali šokiruoti)  ()

Policija pradėjo tyrimą dėl socialiniuose tinkluose paplitusio vaizdo įrašo. Jame užfiksuotas meninis pasirodymas, sukurtas latvio Arturo Bērziņšo. Kūrėjas transliavo pasirodymą tiesiogiai per „Facebook“, tačiau dabar filmuką galima pamatyti ir kituose socialiniuose tinkluose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jame vaizduojama, kaip savanoriai, vyras ir moteris, sėdi stebėdami projektoriumi rodomą gamtos vaizdą. Prie jų prieina žmogus ir atpjauna nuo kiekvieno po gabalėlį kūno. Negana to, atpjautos dalys vėliau kepamos keptuvėje ir sumaitinamos tiems paties žmonėms.

Nors neaišku, ar viskas suvaidinta, tai ar vyko iš tikrųjų, daugybė žmonių šiuo vaizdo įrašu paprasčiausiai pasišlykštėjo. Juos supykdė viešai demonstruojamas kanibalizmas.

Tiesa, pats šios idėjos autorius tikina, kad šitaip siekė parodyti žmonėms, kas nutiktų, jeigu pasaulyje nebeliktų jokių maisto atsargų. Jis mano, kad visi tikriausiai virstų kanibalais, jeigu kiltų išnykimo grėsmė.

Vaizdo įraše rodomi vaizdai gali šokiruoti

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(8)
(24)
(-16)

Komentarai ()