Pirkite butą Niujorke ir dovanų gaukite du bilietus į kosmosą! Žinoma, kaina tokia, kad maža nepasirodys  ()

1400 kvadratinių metrų apartamentai Manhatane tiesiog negali būti pigūs. Ir nėra, tačiau juos pirkdami gausite daugybę dovanų. Ar vilioja du bilietai kosminei kelionei?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

West 42nd gatvėje Manhatane parduodamas įspūdingas butas, žinoma, yra labai prabangus. Viršutiniame dangoraižio aukšte įsikūręs būstas tikrai sulaukė dizainerių dėmesio ir buvo įrengtas neskaičiuojant pinigų. Pinigus skaičiuos tas, kuris įsigys šiuos 1400 kvadratinių metrų apartamentus - prie jų klijuojama 85 milijonų dolerių kaina. Tačiau, kaip teigia nekilnojamojo turto agentas, tai yra net labai geras pasiūlymas.

Visų pirma, gausite dviejų milijonų dolerių čekį apartamentų renovacijai pagal savo skonį. Į kainą įskaičiuotas ir savaitinis kvietimas dviems pavakarieniauti „Michelin“ žvaigždute įvertintame restorane. Nemėgstate valgyti mieste? Nieko baisaus - jūsų bute dirbs asmeninis šefas ir liokajus. Žinoma, pridedamas ir krepšinio klubo „Nets“ sezono abonementas, kvietimas į vasaros vilą, kelionės jachta.

Prie prabangaus buto reikia ir prabangaus automobilio, tiesa? Ypač pritiktų „Rolls-Royce“, todėl į šio buto kainą įskaičiuojami ir du „Phantom“ automobiliai. Tiesa, jie yra gana dideli ir patinka ne visiems, todėl pridedamas ir vienas „Lamborghini“. Nes kodėl gi ne?

Tačiau tikriausiai labiausiai viliojantis priedas - du bilietai į kosmosą. Tiesa, neatskleidžiama, kuri kompanija gabens laimingąjį į orbitą, tačiau nėra prasmės abejoti, kad tai - tikras pasiūlymas. „SpaceX“ jau anksčiau paskelbė pirmojo savo kosmoso turisto vardą, o prie „Virgin Galactic“ erdvėlaivių jau seniai rikiuojasi eilė. Tuo tarpu Jeffas Bezosas teigia, kad „Blue Origin“ bandys kosmose sukurti visą miestą - didelę kosminę stotį, kurioje galės lankytis turistai. Jei reikėtų spėti, greičiausiai su apartamentais Manahatane siūlomas „Virgin Galactic“ kelialapis.

Kol kas niekas neatvėrė piniginės ir neatsisakė 85 milijonų dolerių, tačiau apartamentai netrukus bus parduoti. Niujorke visi būstai yra brangūs ir šis tikrai nėra vienas iš brangiausių. Turtingi žmonės dažnai įsigyja nekilnojamą turtą ir jį naudoja labai retai. Tai - investicija ir įdomi vieta toms dienoms, kai keliaudamas užsuki į Niujorką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()