NASA nuslėpė Mėnulyje surastus civilizacijos įrodymus?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2008-04-05 20:12
paziurėkit i astronauta kur rodo piršta ten ira pėdsakai bet ne kosmunauto nes be liniju pedsakai veda iki erdvėlaivio isižiurėkite i erdvėlaivi ten šiek tiek kišo veidas čiutčiut žemiau ira duobė kairėi ira mažas pėdsakėlis argi nekeista? tai visi ykalčiai kuriuos radau toje nuotraukoje
Anonymous 2008-04-05 22:45
Pala tai kaip tu galis ishvis kazka snekti kad ne saules sistemoje? jai tu nematei, ir tu nematai isvis toliau uz savo zemes debesu, knygos!!! neirodimas!!! Jos gali meluoti, kazkas is melu uzslepia kitus faktus ir pns...
Anonymous 2008-04-05 22:47
O siaip dar vienas klausimas, na ir kas kad ten kazkas yra, na ir kas kad ten kazko nera, tarkim tiesa yra kitokia negu NASA sako, tai ka dabar daryt? tai gal reikia kazka daryt? Burtis i komanda ir eiti shnipinet nasa?
tvset 2008-04-05 23:44
Koks skirtumas kas ten menlyje yra...geriau susirupintumet kas zemeje dedasi....
Anonymous 2008-04-12 12:44
del tos veliavos kuri plevesuoja: menulyje temperatura svyruoja nuo 110 karscio iki 175 laipsniu salcio. del tokiu temperaturos pokyciu veliava ir plevesuoja
Anonymous 2008-04-20 23:18
tai sakykit kodel dabar jie jau nebekeliauja i menuly...? kazka atrado negero menulyje,bet jie to nesako ir bijo ten vel skrist... bet gali buti ir,kad jie net nera buve tame menulyje, nes kazkaip neisivaizduoju kaip jie is ten bepakilo, nes jug ten tokiu salygu pakilti nera kaip zemeje.... aj bet 1:6 slegis.
Anonymous 2008-05-11 16:43
Jau daugelyje žurnalų, kur yra rašę apie emnulį, buvo parašyta, kad vėliava su vielą ar kažkuom panašiai išraityta buvo. Dar ir mokyklinėse knygose ligtais parašyta yra.
Anonymous 2008-05-11 17:27
Baisu skaityt, ar kuris nors i mokykla ejot bent retkarciais?
Anonymous 2008-05-11 20:34
Cia "tuputi" ne i tema, bet siulau pasiziureti dokumnentini filma "Zeitgeist". Filmas apie nuslepiamus faktus ir tikrai nepaneigiamamus irodymus.
Anonymous 2008-05-11 22:45
pirmas komentaras įdomiausiais, įdomu ką komentatorius vartojo.
Anonymous 2009-01-05 08:46
Kai tokios komentatorių, o tikiu, ir dar daugelio nė nekomentuojančių žmonių mintys ir astronomijos žinios, tai nenuostabu, kad betkas gali juos įtikint įvairiomis nebūtomis teorijomis, o žmonės nori tuo tikėti. Juk tokia intriga!! - žmogus nebuvo nusileidęs mėnulyje. Apgailėtina.
Mitas 2009-06-19 11:30
Gerai, kad tu žinai.
Baaaik 2009-06-19 13:46
Nu tai jau tikrai geda skaityt daunu komentaru.. Nebuvo menulyje, o menulyje yra ateiviu
rimka 2009-06-19 17:57
buciau psiciatras tai diagnozuociau F20.0 Paranoidinė schizofrenija. ir ypac tiems kurie apie nybyru svaiguliuoja.
algisle 2009-06-19 22:03
Plevėsuoja vėliava. Panašu, kad ji iš aliuminijaus folgos ir beorėje erdvėje neslopinama skersinė banga po jos išsivyniojimo nestabdoma trunka gan ilgai. Sujudinkim spyruoklinę juostą, ji net Žemėje kurį laiką banguos. Dėl skafandrų apšvietimo iš šešėlinės pusės. Tamsiam kambary pašvieskim į sieną prožektorium ir galėsim fotografuoti, tiek geras apšvietimas visam kambary. Tiems kas abejoja visa amerikiečių misija, negi sufabrikuoti šimtus nuotraukų buvo galima, o kelias dešimtis imituojančias menamus "ateivių požymius", kurios tik skelbiamos NASA vardu, neįmanoma. Tokių "mėgėjų" visuomet pakanka. Įdomiau, kas kaltas, kad tiek daug "protingai netikinčių", ar mokytojų ribotumas, ar pačių mokinių užsispyrimas, noras bet ką neigti, pasijuntant per tai reikšmingu.
Mitas 2009-08-09 14:42
Gal kas ieškojot ar turit šią knygą "Dark mission: The Secret History of Nasa" skaitmeniniame variante? Niekur nerandu. Radau tik keletą nuotraukų iš šios knygos. Tikrai įdomu: http://www.facebook.com/photo.php?pid=1 ... 2630434620, http://www.facebook.com/photo.php?pid=1 ... 2630434620 .
kionig 2009-08-10 00:35
Torentuose paieskok jei ten tik vien nuotraukos. Inete daugiau video sklando buvau rades torenta video bet kazkaip nesiunte. Nors man nei silta, nei salta ar buvo jie ten ar nebuvo. Lauksim kol ciurkos pakils i menuli ir viska pasakis
Mitas 2009-08-10 00:44
Torentuose randu filmą, o man reikia knygos, kurios ten nerandu... Ten ne vien nuotraukos, ten ir aprašymai. Kionig, tau, kaip atidžiai sekančiam mokslo naujienas, neturėtų kilti abejonių dėl NASA buvimo Mėnulyje. Turiu omeny, kad tai yra akivaizdus jų buvimo Mėnulyje įrodymas: http://www.technologijos.lt/n/mokslas/a ... 73&l=2&p=1
kionig 2009-08-10 01:03
Aj jei ten ne vien nuotraukos tai kiek ieskojau, tai visur tik mokama.16-17 rubliu, 18 $, galima is rusu parsisiust (knyga poctoj). O gal ir lietuvos knyginai turi, bet mazai tiketina. Na ne visada as astronominio pobudzio straipsnius isimenu, kadangi astronomija gan mazai domiuosiu. Draugas buvo pradejes siuntinet video "wen we left the earth" ten visos nasa misijos. Del buvimo menulyje biski susimaisiau, o del civilizacijos norejau pasakyt taip Speju ne kazin ka ten jie ir nuslepe, tokioje paranojiku salyje kaip JAV bet koks menkniekis sukeltu panika. Kaip kad ir roswelas.. Tas legendis video kur pjausto neva "tikra" ateivi..
Sharazz 2009-08-10 18:34
Mano nuomone tos nuotraukos anoks čia įrodymas. Viskas labai jau panašu į Lochneso pabaisos istorijas ir nuotraukas. Kažkur kažkoks šešėlis matosi, nė vienos nuotraukos geros kokybės (o kodėl gi staiga fotoaparatai pradeda fotografuoti taip prastai?). Tokios nuotraukos sudaro efektą, jaučiamą abstrakčiąjame mene: kiekvienas žmogus žiūrėdamas į chaotiškas formas įžvelgia vis kitus obejektus. Kai formos chaotiškos ir abstrakčios suveikia kitas psichologinis principas: į tokias formas žiūrėdamas be išanklstinės nuomonės žmogus mato savo pasamonės sukonstruotus objektus, tačiau kai prieš tai jam pasakoma KĄ JIS TURĖTŲ matyti, norom nenorom jis tą ir mato, taip jau tos homo spaiens smegenėlės veikia Kas dėl teorijų "nuskrido ar nenuskrido" labai sunku ką nors spręsti ir objektyvios nuomonės praktiškai turėti neįmanoma Žino tik tie, kurie tiesiogiai dalyvavo Apollo misijose. Paguoda tik ta, kad istorija anksčiau ar vėliau tokius alykus atskleidžia. Kad į mėnulį nukeliauti nepavyko priežasččių manyti yra begalė, o mano nuomone svarbiausia ši: tuo metu, kaipžinote, vyko šaltasis karas. Be lokalinių karų ir propogados vyko ir technologiniai karai. Sovietams sėkmingai išskridus iš Žemės atmosferos, o amerikiečiams šioje srityje (galbūt) neturint ką geriau parodyti ir buvo sufalsifikuota visa misija. Kad Apollo misija buvo tik propoganda ganėtinai tikėtina. Juk kapitalistams pripažinti sovietų pranašumą kosminėje (ar bent kurioje kitoje srityje) būtų tolygu tragedijai. Apibendrinant: teorijų, istorijų (tikrų ar netikrų) spaudoje, internete, literatūroje yra begalės. Tačiau nepaslaptis, kad pasaulyje apstu žmonių siekiančių išgarsėti (nors laikinai) bent kokia kaina ir dauguma tokių istorijų yra paprastų paprasčiausias populizmas. O popilistų apstu ne tik mūsų plačioje visuomenėje, žiniasklaidoje bei politikoje, bet ir mokslininkų tarpe: savo amžių nugyvenusiems ir taipniekodoromokslo srityje nepasiekus (o kai kuriems su tuo susitikaityti tiesiog neįmanoma) atsiranda poreikis imtis kraštutinumų, kurti įvairias propogandas (nors žmonės nieko ir nepasiekę, bet supranta, kad su šiuolaikinėmis komunikacijos technologijomis informacijai apskriejant aplink pasaulį žaibo greičiu, jie tikrai atras tų, kurie jais patikės, lengvatikių ir sąmoningai norinčių tikėti tokiomis istorijomis niekad netrūko ir netruks). O pasakoti, kad šiuolaikinė spauda tikir teieško tokių "sensacijų" manau nereikia Ir galų gale: kada gi girdėjote, kad aukštos kvalifikacijos mokslininkai pasakotų tokias teorijas?! Jos visad pradeda sklisti iš nei iš ten, nei iš ten atsiradusių "genijų" lūpų. Sutinku, kad apsipręsti kuo tikėti ir kuo ne yra labai sunku. Aš pats nesu išimtis. Tačiau mielieji, tikėkimė faktais ar bent jau teorijomis, kurios turi bent šiokį tokį pagrindą turinčiomis teorijomis, onetomis, kuriioms įrodyti pasitelkiami "abstrakčiojo meno paveikslai"