Žmogus įveikė Rubiko kubą po 26 metų bandymų  (30)

Tikriausiai daugelis esate girdėję apie konkursus, kuriuose Rubiko kubas surenkamas vos per kelias sekundes? Graham'as Parker'is tikrai nėra toks žmogus. Jis Rubiko kubo galvosūkį pagaliau sugebėjo įveikti po... 26 metų. Galima būtų manyti, kad jis dirbtinai sulėtino šį procesą, tačiau iš tiesų jis su kubu plūkėsi diena po dienos, naktis po nakties.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kai Parker'is įsigijo žaislą 1983 metais, Sovietų Sąjungos lyderis buvo Jurijus Andropovas, ankstyvo ryto televizijos programos buvo naujiena, o parduotuvėse pirmą kartą pasirodė muzikiniai kompaktiniai diskai. "Aš negaliu apsakyti, kaip man palengvėjo kai aš galiausiai jį įveikiau. Jis mane varė iš proto ištisus metus - jaučiausi tarsi jis užvaldė mano gyvenią. Praleidau daug svarbių įvykių, o naktimis negalėdavau užmigti", pasakoja 45 metų amžiaus Portchester'io miestelyje (Didžioji Britanija) gyvenantis vyriškis.

"Dėl ilgų valandų, praleistų sukiojant kubą, man prasidėjo riešo ir nugaros problemos, tačiau tai viskas atsistojo į savo vietas kai į vietą įstačiau paskutinę reikiamos spalvos detalę", prideda laimingasis "čempionas". Šio galvosūkio čempionatus kuruojančios organizacijos "World Cube Association" atstovas jau pripažino, kad tai tikrai yra ilgiausiai trukęs kubo surinkimas.

(7)
(1)
(6)

Komentarai (30)