Viską valdys DI. „Keliautojas laiku iš 6000-ųjų metų“ papasakojo neįtikėtinų dalykų (Video)  (2)

Pasak vyro iš JK, plačioji visuomenė apie teleportacijos egzistavimą sužinos per kelerius metus. Tada jis planuoja vėl aplankyti ateitį, kad surastų draugą, kuris niekada negrįžo į mūsų realybę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vyras iš Didžiosios Britanijos save laiko „keliauju laiku“ ir kaip įrodymą parodė 6000 metų nuotrauką, kurią esą spėjo padaryti asmeniškai. Apie tai rašo „The Mirror“.

Vaikinas susitiko su žurnalistu, kad papasakotų, kaip pasaulis ir žmonės jame gyvens po kelių tūkstančių metų. Jis taip pat pasidalino kai kuriomis slaptomis technologijomis, kurias naudos žmonija.

Jis ne veltui pateko į ateitį, bet tapo slaptos programos, tariamai vykusios 1990-aisiais, dalimi. Tuo pačiu jis yra priverstas slapstytis, nes už tokias istorijas jam gali būti grasinama.

Pasak vyro iš Didžiosios Britanijos, iki to laiko teleportacijos įrenginys bus įprastas ir juo galės naudotis visi. Tuo pačiu metu kitoje laiko dimensijoje turėsite būti nematomas. Žmonės negalės kištis į istoriją, jie veiks kaip stebėtojai.

Žmones valdys dirbtinis intelektas (DI), kuris atliks užduotis be klaidų ir atpažins žmogaus emocijas. DI taip pat galės nuspėti ateitį, tačiau vyras nenurodė, kam skirta ši funkcija, kai yra laiko mašina. Bet niekas žmonijos nesunaikins.

 

Ateityje žmonija aktyviai tyrinės Visatą, o skaitmeninį nemirtingumą žmonės galės įgyti tik įkėlę savo sąmonę į kompiuterį.

Neva bus išspręsta ir gyventojų pertekliaus problema, nes 6000 metais žmonių skaičius sumažės. Naudos mažiau išteklių. Viskas kaip Holivudo filme „Trumpai“ su Mattu Damonu.

Keliautojui laiku taip pat pavyko nufotografuoti vieną iš miestų, tačiau fotografija neryški. Kas tiksliai tai per vieta, jis nepatikslino, nes, jo nuomone, tai turės didelės įtakos istorijos eigai.

 

Kelionių laiku tema plačiajai visuomenei taps žinoma iki 2028 m. Tada vyras planuoja grįžti ir susirasti savo draugą, kuris niekada negrįžo į mūsų laiką. Jo draugui esą buvo atlikta sąmonės skaitmeninimo procedūra, tačiau jis nežinojo, kad ši procedūra buvo vienpusė.

Liepos 14 d. buvo pranešta, kad „keliautojas laiku“ pasakė, kada bus atskleista „amžinojo gyvenimo paslaptis“. Ino Alaricas, kuris teigia žinantis apie ateities įvykius, pasidalijo savo nauja prognoze. Anksčiau vyras kalbėjo apie dvynes Žemės planetas, ateivių apsilankymus ir Trečiąjį pasaulinį karą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(34)
(-31)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: