Vairuotojo mirtimi pasibaigusi Vladimiro Putino BMW avarija: „tai galėjo suorganizuoti tik užsienio šalių slaptosios tarnybos“  (6)

Kraupi avarija, per kurią Maskvoje žuvo mėgstamiausias Vladimiro Putino vairuotojas, tapo įvairių sąmokslo teorijų šaltiniu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentą palaikantis prorusiškas tinklaraštis „The Millennium Report“ skelbia, kad tokį įžūlų pasikėsinimą į šalies vadovo gyvybę galėjo suorganizuoti tik sostinėje veikiančios užsienio šalių slaptosios tarnybos.

V.Putino gerbėjų tinklalapyje rašoma, kad anglakalbių galios piramidės viršūnėje įsitaisę žmonės padarys viską, kad valdytų Rusiją ir jos likimą. Esą šalies priešai nori perimti natūralius išteklius, tokius kaip auksas, nafta ir gamtinės dujos.

„Jie žino, kad kol Putinas išliks Rusijos valdžios viršūnėje, bus sunku tyliai atimti šios šalies nepriklausomybę“, – rašo prezidento šalininkai.

Rusų žiniasklaidoje pranešimai apie šį eismo įvykį buvo slepiami, tačiau informacija galiausiai pasklido po užsienio šaltinius.

Britų naujienų portalai skelbė, kad mėgstamiausias V.Putino vairuotojas žuvo akimirksniu, o į avarijos vietą atvykę medikai jam niekuo padėti jau negalėjo. Paties prezidento automobilyje tuo metu nebuvo.

Sunkiai sužeistas „Mercedes-Benz“ vairuotojas kritinės būklės buvo išvežtas į ligoninę, kol kas nei jo, nei žuvusio prezidentinio kortežo darbuotojo tapatybė neatskleidžiama. Patvirtinta tik tiek, kad šarvuotas BMW oficialiai priklausė Kremliui.

Tuo metu kitame inforesist.org publikuotame rusų tinklaraštininko rašinyje dėstoma, kad V. Putinas ne visuomet naudojosi vien didžiuoju „Mercedes-Benz S600 Pullman“. Nenorėdamas atkreipti dėmesio, sėsdavo į kuklesnį automobilį, o vienas tokių greičiausiai ir buvo sudaužytas BMW.

„Jei Putinas tikrai išvažiuodavo į tokias išvykas, jis neabejotinai gavo žinutę“, – rašo publikacijos autorius. Čia taip pat užsimenama apie gandus, kad prezidentiniame „Mercedes-Benz“ po šio įvykio buvo rasta apie 300 kilogramų sprogstamosios medžiagos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(11)
(47)
(-36)

Komentarai (6)