„Intel“: naujos kartos telefonai taps asmeniniais padėjėjais  (2)

Už technologijas atsakingas „Intel“ vadovas Justinas Rattneris pareiškė, kad naujos kartos išmanieji telefonai ir nešiojamieji kompiuteriai sugebės „atsižvelgti į kontekstą“ bei savo šeimininkų įpročius ir taps asmeniniais jų pagalbininkais, pranešė „ComputerWorld.com“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak leidinio, J. Rattneris naujos kartos nešiojamųjų įrenginių viziją pristatė „Intel“ plėtotojų konferencijos San Franciske dalyviams.

„Mes tikime, kad kontekstą suvokianti kompiuterija galės iš esmės pakeisti mūsų požiūrį į nešiojamuosius įrenginius. Jie ateityje nuolat stebės jūsų įpročius ir žinos, ką ir kaip veikiate visą dieną. Jie supras jūsų draugus, nutuoks, kaip jaučiatės. Dar daugiau – jie žinos, kur einate ir mokės nuspėti jūsų poreikius“, – sakė jis.

J. Rattnerio teigimu, po 5 metų išmanieji telefonai galės pasiekti savo šeimininkų staliniuose ar nešiojamuosiuose kompiuteriuose esančią informaciją ir naudos ją padėdami žmonėms lengviau ir geriau atlikti kasdienius darbus.

Pavyzdžiui, išmanusis telefonas galės pranešti savo šeimininkui, kada kaimynystėje esančioje parduotuvėje prasideda batų išpardavimas, arba perspės apie eismo spūstis prieš išvykstant į darbą, sakė J. Rattneris.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)