Pasaulio pabaigos skelbėjo radijas ragina nenusivilti  (14)

Nors, dideliam žiniasklaidos ir visuomenės nusivylimui, „Family Radio“ steigėjas Haroldas Campingas nepakomentavo neišsipildžiusios savo pranašystės apie pasaulio pabaigą spalio 21 d., šeštadienį radijas išplatino pranešimą bei paragino klausytojus neprarasti vilties ir toliau remti radiją, rašo „Christian Post“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

H. Campingas pranašavo, kad pasaulio pabaiga ištiks gegužės 21 d. Tada nemaža dalis žmonių išleido visas santaupas reklaminei kampanijai, kuri atsiėjo septynis milijonus dolerių (17,5 mln. Lt). Kai gegužę pasauliui neatėjo galas, H. Campingas paskelbė, kad Dievo teismo diena bus spalio 21 d.

Visgi ir spalio 21 d. lauktos pasaulio pabaigos nebuvo. Tada „Family Radio“ sulaukė daug pašaipų, o Biblijos aiškintojas atsisakė bendrauti su žiniasklaida.

Visgi šeštadienį ryte radijas ištransliavo pranešimą dėl neįvykusios pasaulio pabaigos. Laidos vedėjas (ne H. Campingas) paragino neprarasti vilties ir būti pasirengusiems, kai viešpats pagaliau ateis.

„Suprantu – daugelis nusivylė, kad neatėjo Kristus, – teigė laidos vedėjas. – Taip sakiau ir gegužę. Prašau, atsiminkime – visi, kurie tikime, visi, kurie esame krikščionys, turime gyventi ir melstis kartu su apaštalu Jonu: „Viešpatie Jėzau, ateik greičiau.“

Pranešimas buvo transliuojamas kelis kartus per dieną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (14)